BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Akdeniz'de tatbikat yapacak----

Rusya Akdeniz'de tatbikat yapacak

Rusya Akdeniz'de tatbikat yapacak
30 Ağustos 2018 - 13:30 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı, 1-8 Eylül tarihleri arasında Akdeniz'de 25 gemi ve 30 uçakla askeri tatbikat yapılacağını açıkladı

Batı ve Rusya Suriye'de muhaliflerin kontrol ettiği tek vilayet İdlib'e düzenlenecek olası Esed operasyonu konusunda zıtlaşırken; Rusya Savunma Bakanlığı, Akdeniz'de 25 gemi ve 30 uçakla askeri tatbikat yapacaklarını duyurdu.

Bakanlık, tatbikatta denizaltı, uçak ve mayınlara karşı alınacak önlemlerin test edileceğini ifade etti.

Yapılan açıklamada, tatbikatın Rus Donanması Başkomutanı Amiral Vladimir Korolyov öncülüğünde gerçekleşeceği bilgisi de verildi. 

Suriye'nin İdlib bölgesinde, ABD ve Rusya arasında son dönemde yaşanan sıcak gelişmelerin ardından, Rus donanmasının 16 askeri gemisi, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince İstanbul ve Çanakkale boğazlarını geçerek Akdeniz'e inmişti.

İstanbul ve Çanakkale boğazlarını geçen, aralarında 'Admiral Grigorovich isimli güdümlü füze firkateyninin de bulunduğu toplam 16 askeri gemi, Rusya'nın, Suriye'de bulunan Tartus ve Lazkiye üslerine gitmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)