BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: ABD, bazı etnik gruplar için biyolojik silah üretiyor----

Rusya: ABD, bazı etnik gruplar için biyolojik silah üretiyor

Rusya: ABD, bazı etnik gruplar için biyolojik silah üretiyor
29 Ağustos 2023 - 01:50 www.finansgundem.com

Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Şevtsov, Ukrayna'daki birçok askeri biyolojik projeyi durdurmak zorunda kalan ABD’nin, BDT alanında bu yöndeki faaliyetlerini hızlandırdığına dikkat çekti

Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Aleksey Şevtsov, Ukrayna'daki birçok askeri biyolojik projeyi durdurmak zorunda kalan ABD’nin, BDT alanında bu yöndeki faaliyetlerini hızlandırdığını belirtti.

Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Şevtsov, Rossiyskaya Gazeta’ya demecinde ABD’nin Ukrayna ve BDT ülkelerinde yürüttüğü biyolojik programları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şevtsov, Ukrayna'daki birçok askeri biyolojik projeyi durdurmak zorunda kalan ABD’nin, BDT alanında bu yöndeki faaliyetlerini hızlandırdığına dikkat çekti.

''ABD, BİYOLOJİK SİLAH ÜRETİYOR''

Şevtsov, ABD'nin belirli etnik grupları hedef alan biyolojik silahlar da dahil olmak üzere biyolojik silahlar geliştirdiği bilgisini verdi.
ABD'nin belirli etnik gruplara yönelik olanlar da dahil olmak üzere biyolojik silahlar geliştirdiği doğrulanmıştır” diyen Şevtsov, Rusya'nın ABD'nin biyolojik savaş programlarının tehlikeleri hakkındaki düzenli bilgilendirmelerinin Washington'u gerçek hedeflerini daha dikkatli bir şekilde gizlemeye zorladığını vurguladı.

‘'ABD ve AB'DEN BDT ÜLKELERİNE 'İKİNCİL YAPTIRIMLAR' ŞANTAJI''

ABD ve Avrupa Birliği’nin (AB) yaptırım tehditleri ile BDT ülkelerini Rusya ile her alanda işbirliğini kısıtlamaya zorlamaya çalıştığına dikkat çeken Şevtsov, “Bugün ABD ve AB, ‘ikincil yaptırımlar’ tehdidi, siyasi baskı ve şantaj ile BDT ülkelerini siyasi, ekonomik, kültürel, insani ve son olarak bir o kadar önemli olan güvenlik alanında Rusya ile işbirliğini kısıtlamaya zorlamaya çalışıyor” dedi ve şöyle devam etti:

Sonuç öngörülebilir ve tarih tarafından da doğrulanmıştır, egemenlik ve ulusal kimlik kaybı, artan yoksulluk, ekonomik gerileme ve nüfus azalması. Sadece bir örnek vereceğim, Moldova'nın nüfusu son 10 yılda 3.6 milyondan 2.6 milyona düştü.”

Şevtsov, sömürgeci Batı sistemine katılmaksızın bağımsız bir kalkınma yolunu seçen Sovyet sonrası devletlerde ise şimdi ekonomik bir iyileşme olduğunu sözlerine ekledi.

Rusya'da askerlik kaydı yaptırmayanın vatandaşlığı tehlikede

 

Rusya: Ukrayna İHA'larla saldırı girişiminde bulundu

 

Rus jeti ile ABD İHA'sı birlikte uçtu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)