BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusların bahar tatili için de tercihleri Türkiye----

Rusların bahar tatili için de tercihleri Türkiye

Rusların bahar tatili için de tercihleri Türkiye
16 Nisan 2023 - 09:22 www.finansgundem.com

Mart ayı başından mayıs sonuna kadar olan döneme ait rezervasyon verilerine göre Ruslar bahar tatilinde en çok Türkiye'yi tercih etti.

Rusya’nın en büyük çevrimiçi seyahat hizmetlerinden OneTwoTrip uzmanları, bağımsız gezginlerin ilkbaharda seyahat ettikleri en popüler ülkeleri belirledi.

Mart ayı başından mayıs sonuna kadar olan döneme ait rezervasyon verilerini analiz eden seyahat servisi uzmanları, Türkiye’nin tüm otel rezervasyonlarının yüzde 16,6’sını oluşturarak bahar seyahatlerinde için en popüler ülke haline geldiğini vurgularken,  bağımsız turistlerin çoğunlukla yıldızsız konaklama seçeneklerini tercih ettiği gözlemlendi.

İkinci sırada hizmet kullanıcıların yüzde 10,4’ü tarafından tercih edilen Tayland yer alırken, turistlerin çoğu Tayland seyahatlerinde dört yıldızlı otellerde kalıyor.

Listenin üçüncü sırasında ise yüzde 7,2’lik payla dört yıldızlı otellerin en çok rağbet gördüğü Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yer alıyor.

İtalya, Belarus, İspanya, Ermenistan, Fransa, Kazakistan ve Endonezya en cazip gelen ilk on seyahat noktası arasında yer alıyor. (Gazetemru)

Rusların tatil maliyetleri arttı

 

Rusların kış tatilleri için hangi ülkeleri tercih ettiği belirlendi

 

Ruslar yeni yıl tatilinde daha fazla harcamaya başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)