BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusların tatil maliyetleri arttı----

Rusların tatil maliyetleri arttı

Rusların tatil maliyetleri arttı
18 Mart 2023 - 19:50 www.finansgundem.com

ATOR, yaklaşan uzun mayıs tatillerinde tur fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkeleri açıkladı. Rusya içinde Moskova’dan uçuşla dört ve beş yıldızlı otellerde konaklamalı 10 günlük bir turun ortalama maliyeti iki kişi için 145 bin rubleye ulaştı

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR)'nden yapılan açıklamada, geçen yıla kıyasla, mayıs tatilleri döneminde Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) özellikle kaliteli otellerde konaklamalı paket turların aynı seviyede kaldığı belirtilirken, Türkiye turlarının yüzde 30 arttığı vurgulandı.

Gazetemru'da yer alan habere göre, Mısır tatillerinde maliyetlerin ortalama yüzde 15 arttığına dikkat çekilirken, Rusya içerisindeki mayıs tatillerinin ise yüzde 12 ila 15 oranlarında arttığı kaydedildi.

Rusya içinde Moskova’dan uçuşla dört ve beş yıldızlı otellerde konaklamalı 10 günlük bir turun ortalama maliyeti iki kişi için 100 bin ruble olurken, Türkiye’de ise benzer bir tatilin maliyetinin ortalama 145 bin rubleye ulaştığı bildirildi.

Mısır için ortalama paket tur maliyeti 220 bin rubleye ulaşırken, BAE tatillerinin ise ortalama 225 bin rubleye mal olacağı belirlendi.

Mayıs tatillerinde en pahalı turların ise 315 bin rubleyle Tayland’a ait olduğu gözlemlendi.

Rusya’da yıllık enflasyon yüzde 11’e geriledi

 

Rusya Merkez Bankası'ndan "finansal kriz" açıklaması

 

Rus bankalarından 40 milyar dolar çekildi

 

Ruslara vatandaşlık veren tek ülke olacağız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)