BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuslar kış tatili için hangi ülkeleri tercih ediyor?----

Ruslar kış tatili için hangi ülkeleri tercih ediyor?

Ruslar kış tatili için hangi ülkeleri tercih ediyor?
03 Aralık 2023 - 15:07 www.finansgundem.com

Ruslar kış tatili için en çok Bangkok'u tercih ediyor. İkinci sırada Phuket yer alıyor ve rezervasyonların yüzde 13,3’ünü oluşturuyor.


Uzun süreli kış tatili için Ruslar arasında en popüler destinasyon Bangkok oldu. RIA Novosti’nin OneTwoTrip servisinin verilerine dayanarak yayınladığı habere göre, Tayland’ın başkentinde üç haftadan daha uzun süre kalmayı düşünen gezginlerin yüzde 18,5’i Bangkok’u tercih ederken, şehirdeki otellerin gecelik ortalama maliyeti 5.5 bin ruble olarak belirlendi.

İkinci sırada Phuket yer alıyor ve rezervasyonların yüzde 13,3’ünü oluşturuyor. Burada konaklamanın gecelik maliyeti ortalama 3,7 bin ruble.

Üçüncü sırada Denpasar bulunuyor (yüzde 10,3) ve bir otel odasının günlük maliyeti yaklaşık 3 bin ruble civarında.

Hanoi (yüzde 8,3) ve Kolombo (yüzde 4,2) da popüler destinasyonlar arasında yer alırken, Ho Chi Minh City, Manila, Dubai, İstanbul ve Erivan da Rusların kış tatili için tercih ettikleri ilk 10 destinasyon arasında yer alıyor.

Analistlere göre Rusların tercihleri genellikle değişmiyor; çoğunluk hala Tayland, Bali ve Vietnam gibi destinasyonları tercih ediyor. Ancak bu yıl, Malezya, Hindistan ve Güney Kore gibi yerler yavaş yavaş listeye giriş yaparken, Sri Lanka ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin popülaritesinde bir azalma yaşandığı belirtiliyor.(Gazetemru)

Ruslar kredi kıskacında

 

Ruslar geri dönmeye başladı!

 

Ruslar sattıklarından üç kat daha fazla dolar aldı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.04 Aralık 2023 00:34

    BİRİNCİ DERECEDEN EMEKLİ MAAŞIM SOMALİ OTELLERİNE DAHİ YETMEZ EN İYİSİ ŞEHRİMİZDE KALIP PARKLAR ARASI GEZMEK/SEYAHAT ETMEK