BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus özel jetlerine de el konulacak----

Rus özel jetlerine de el konulacak

Rus özel jetlerine de el konulacak
09 Mart 2022 - 11:55 www.finansgundem.com

Rusya'ya yönelik yaptırımlar devam ediyor. Dün Biden'ın açıklamalarının ardından İngiltere de zengin Rus iş insanlarına ait olan ya da onlar tarafından kiralanan özel jetlere el koymayı mümkün kılan bir yaptırımı yürürlüğe soktu.

Daha önce Avrupa Birliği (AB) ülkeleri gibi hava sahasını Rus uçaklarına kapatan İngiltere, zengin Rus iş insanlarına ait olan ya da onlar tarafından kiralanan özel jetlere el koymayı mümkün kılan bir yaptırımı yürürlüğe soktu.

Yeni yaptırımla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, "Binlerce masum insan ölürken Putin’in yakın dostlarının hayatlarına normal bir biçimde devam etme imkanını boğacağız" dedi.

BBC’nin haberine göre yeni düzenleme uyarınca Hampshire’daki Farnborough Havalimanı’nda bulunan bir uçakla ilgili soruşturma başlatıldı. Lüksemburg’da kayıtlı olan özel jetin, Rus sahipli olup olmadığı ya da bir Rus yolcu taşıyıp taşımadığı inceleniyor. 

Elon Musk’ın şifreli Bitcoin mesajı

 

Polonya'nın uçak önerisi ABD'de şaşkınlık yarattı

 

Biden: Rusya'dan petrol ve doğalgaz ithalatını yasakladık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)