BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElon Musk’ın şifreli Bitcoin mesajı----

Elon Musk’ın şifreli Bitcoin mesajı

Elon Musk’ın şifreli Bitcoin mesajı
09 Mart 2022 - 11:44 www.finansgundem.com

Twitter’ı çok aktif kullanan Elon Musk, bugün yaptığı “şifreli” bir paylaşım ile yine gündem oldu. Musk, birçok Uzak Doğu menşeili markanın ismini birleştirerek Bitcoin'in yaratıcısı olduğu iddia edilen Satoshi Nakamoto'nun adını yazdı.


SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, aktif olarak kullandığı Twitter'dan şifreli bir mesaj yayınlayarak yine gündem de oldu. Musk, birçok Uzak Doğu menşeili markanın ismini birleştirerek Bitcoin'in yaratıcısı olduğu iddia edilen Satoshi Nakamoto'nun adını yazdı.

Özellikle son dönemde kripto paralar ile yaptığı paylaşımlar ile bu konuya ilgili olanlar tarafından yakından izlenen Musk, Twitter’da birçok Asya şirketinin logosunu kullanarak “büyük resmi gördü”.

Musk, Samsung, Toshiba, Nakamichi ve Motorola’nın logolarını kullanarak Bitcoin’in kurucusu olduğu iddia edilen Satoshi Makamoto’nun adını oluşturdu. Musk’ın ismini ve logosunu kullandığı şirketlerden Samsung haricindekiler Japonya şirketleri. Samsung ise Güney Kore merkezli bir teknoloji şirketi. Musk’ın bu görseli kullandıktan sonra başka bir yorum yapmaması büyük bir tartışma yarattı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Musk’ın “büyük resmi gördüğünü” öne sürerken bazıları da bunun biraz zorlama olduğunu dile getirdi.

SATOSHİ NAKAMOTO GİZEMİNİ KORUYOR

Elon Musk’ın gündeme getirdiği Satoshi Nakamoto’nun kim olduğu yıllardır gizemini koruyor. Bitcoin’i yaratan kişi ya da kişilerin kullandığı bir mahlas olarak öne çıkan Satoshi Nakamoto, Bitcoin’in “white paper”ını da yazan kişi olarak biliniyordu.

Bitcoin’in ortaya çıkmasından 2010 yılının Aralık ayına kadar aktif olan Nakamoto o zamandan beri sessizliğini ve gizemini koruyor.

Musk Rusya'yı engellemeyecek

 

Musk ve Biden arasında sular durulmuyor: Kimse seni izlemiyor!

 

70 milyon dolarlık jetle seyahat! İşte Musk'ın sevgilisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)