BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRonaldo'nun serveti dudak uçuklattı ----

Ronaldo'nun serveti dudak uçuklattı

Ronaldo'nun serveti dudak uçuklattı
07 Şubat 2024 - 10:51 www.finansgundem.com

Gelecek yıl içerisinde futbol kariyerine son vermesi beklenen Ronaldo'nun toplam serveti de ortaya çıktı. Giyim ve parfum markalarının dışında fitness merkezleri ile otelleri olan futbolcunun toplam servetinin 850 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

Futbolun son 20 yılında kazanmadık kupa ve kırılmadık rekor bırakmayan, futboldan kazandığı paraların yanı sıra reklam filmlerinden de milyonlar kazanan Cristiano Ronaldo, kariyerinin sonlarına doğru yaklaşırken toplam serveti de ortaya çıktı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'dan yıllık 190 milyon euro maaş alan Ronaldo'nun toplam servetiyle ilgili söylenen iddia, adeta dudakları uçuklattı.

Fransız basınında yer alan habere göre, giyim ve parfum markalarının dışında fitness merkezleri ile otelleri olan Cristiano Ronaldo'nun toplam servetinin 850 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

Ronaldo, Forbes'a göre 2021'de dünyanın en fazla kazanan futbolcusu olurken, kariyer kazancı 1 milyar dolara ulaşan ise ilk futbolcu olmuştu.

Dünyanın en zengin sporcularından olan Ronaldo, sivil toplum örgütlerine yaptığı yardımlarla da adından söz ettiriyor.

Portekizli yıldız, 2017'de 2013 yılında kazandığı Ballon d'Or'u açık artırmaya çıkararak Make-A-Wish derneği için yaklaşık 600 bin euro bağış toplamıştı.

Ronaldo'ya kripto borsası tanıtımı nedeniyle dava açıldı

 

Hedge fonu şirketlerinde ‘Cristiano Ronaldo’ yarışı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)