BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRicky Martin’e eski menajerinden milyon dolarlık dava----

Ricky Martin’e eski menajerinden milyon dolarlık dava

Ricky Martin’e eski menajerinden milyon dolarlık dava
30 Haziran 2022 - 11:12 www.finansgundem.com

Ricky Martin, eski menajerinin açtığı 3 milyon dolarlık dava ile gündemde. Martin'in eski menajeri Rebecca Drucker, ünlü şarkıcının kariyerini kurtardığını iddia ediyor ve beraber çalıştıkları dönemde alamadığı parası için dava açıyor.

Ünlü şarkıcı Ricky Martin, eski menajeri Rebecca Drucker tarafından 3 milyon dolardan fazla ödenmemiş ücret için dava ediliyor.

Sözcü’nün haberine göre Drucker, Porto Rikolu şarkıcıyla 2014-2018 ve 2020-2022 olmak üzere iki ayrı dönemde çalıştı. Drucker’a göre bunun nedeni ise Martin’in kişisel ve profesyonel hayatının sürekli kargaşa içinde olması.

L.A. Merkez Bölge Mahkemesi’ne yapılan şikayette, Drucker’ın Martin’e sözleşmeleri kaydetme, turne ve sponsorluk anlaşmaları ve diğer profesyonel çalışmalar konusunda danışmanlık yaptığı iddia ediliyor. 15 sayfalık şikayette, “Rebecca yanındayken, Martin milyonlarca dolar kazandı ve bu nedenle Rebecca’ya önemli komisyonlar borçlu” deniliyor.

TEHDİT EDİLDİĞİNİ İDDİA EDİYOR

Belgede ayrıca Eylül 2020’de meydana geldiği iddia edilen ve Drucker’ın, Martin’in kariyerini sonlandırabilecek bir iddia ile tehdit edildiği olaya atıfta bulunuluyor. Ve Drucker’ın danışmanlığında Martin’in bu süreci hasar almadan başarıyla atlattığı belirtiliyor.

Drucker, Martin’in kendisini düzenli olarak manipüle ettiğini ve yalan söylediğini bu yüzden de bu yılın nisan ayında istifa ettiğini iddia ediyor. Ayrıca şarkıcının, bir ifşa etmeme anlaşmasıyla onu sessiz kalması için tehdit ettiğini de söylüyor.

Altında zayıf seyir sürüyor

 

Kazakistan, Afrika'ya 430 asker gönderecek

 

Dolarda yatay seyir

 

Suriye'nin kuzeyinde 29 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

 

ÇAYKUR’dan birinci sürgünde 212 bin ton yaş çay alımı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)