BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇAYKUR’dan birinci sürgünde 212 bin ton yaş çay alımı----

ÇAYKUR’dan birinci sürgünde 212 bin ton yaş çay alımı

ÇAYKUR’dan birinci sürgünde 212 bin ton yaş çay alımı
30 Haziran 2022 - 10:46 www.finansgundem.com

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR), 2022 yılı birinci sürgün yaş çay alım kampanyası kapsamında üreticiden 212 bin ton ürün aldı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), yaptığı açıklama ile 2022 yılı birinci sürgün döneminde üreticiden alınan yaş çay alım miktarını paylaştı.

Açıklamada, 16 Mayıs'ta başlayan birinci sürgün kampanyasının bugün itibarıyla tamamlandığı belirtildi. Birinci sürgün döneminde üreticilerden 212 bin ton yaş çay alındığı ve karşılığında 42 bin ton kuru çay üretildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: “Birinci sürgün boyunca fabrikalarımızın hiçbirinde kontenjan uygulanmadan, serbest mubayaa yapılarak çok rahat ve huzurlu bir şekilde alımlarımız tamamlanmıştır. Yıllardır yaptığımız üzere ürün bedeli ödemeleri kapsamında bu yıl da aynı uygulamaya devam edilerek mayıs ayında aldığımız 92 bin ton yaş çayın ödemelerini bugün yani bir günde ödeyip tamamlıyoruz."

İkinci sürgün dönemi öncesinde fabrikalarda bakım, onarım ve temizlik gibi hazırlıklara başlandığına işaret edilen açıklamada, "Temmuz ayının ilk haftasında ikinci sürgün yaş çay alımlarına başlamayı planlıyoruz. Bu vesileyle bütün üreticilerimize bereketli, huzurlu ve sağlıklı günler dileriz." ifadelerine yer verildi.

Çaykur'dan çaya zam

 

Altay ve Çaykur Rizespor, Süper Lig'e veda etti

 

ÇAYKUR'dan rekor çay alımı!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)