BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReisi, çalışmaları nükleer anlaşmaya göre yürüttüklerini söyledi----

Reisi, çalışmaları nükleer anlaşmaya göre yürüttüklerini söyledi

Reisi, çalışmaları nükleer anlaşmaya göre yürüttüklerini söyledi
06 Aralık 2021 - 13:20 www.finansgundem.com

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, yaptıkları çalışmaları nükleer anlaşmaya göre yürüttüklerini ve bunun için karşı tarafa iki taslak sunduklarını söyledi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, devlet televizyonuna verdiği özel röportajda gündemdeki konular ve nükleer anlaşmaya dair açıklamalarda bulundu.

Yaptırımların kalkması ve etkisiz hale getirilmesiyle ilgili iki ayrı birim oluşturduklarını ve konunun hükümetin gündeminde olduğunu belirten Reisi, şunları aktardı:

"Karşı taraf, müzakerelere katılmayacağımızı düşünüyordu. Onlara göre söyleyecek sözümüz yoktu. Fiili bir girişimde bulunmayacağımızı zannediyorlardı.

İran müzakerelere güçlü bir şekilde katıldı ve 2 taslak sundu. Nükleer anlaşmaya göre hareket ediyoruz. Çalışmalar tam olarak nükleer anlaşmaya göre yürütülüyor."

Reisi, ülke ekonomisini ve yeni yıl bütçesini nükleer anlaşmaya bağlamayacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Reisi siber saldırılara ilişkin de "Düşman ülkeyi karıştırmak istiyordu ancak bu olmadı. Benzin sistemine yapılan saldırı da bir iki gün içinde çözüldü." diye konuştu.

İran: Viyana'daki görüşmeler hafta sonu başlayacak

 

İsrail Başbakanından İran yorumu

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim06 Aralık 2021 22:54

    Sayin bakan cok dogru soylemis...once kendine iyicene bakacan nerde yanlis yapiyorsan onu bulup duzeltecen...gerceklerin ve hakkin ortaya cikmak gibi bir huyu vardir

  • GERÇEK06 Aralık 2021 13:54

    Ya neye bağlayalım? Dış güçler e mi? Akıl ve bilimdışı söylemlerinize beyhude bahaneler arıyorsunuz. TL nin geldiği bu durumda hiç mi yüzünüz kızarmıyor?

  • Bekir06 Aralık 2021 13:48

    Kurun yükselişi sadece faize bağlanamaz ise gereğini siz yapmalısınız. Döviz borcumuz sayenizde ikiye katlandı. Elimizdekinide size güvenip sattık,şimdi ödemeler geldi perişanız.