BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail Başbakanından İran yorumu----

İsrail Başbakanından İran yorumu

İsrail Başbakanından İran yorumu
05 Aralık 2021 - 17:18 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İran’ın nükleer alandaki ihlallerinin bedelini ödemesi gerektiğini söyleyerek, İran ile varılacak ‘kötü’ bir anlaşmanın herkesin ulusal güvenliği üzerinde yansımaları olacağını vurguladı.

Bennett, bugün haftalık kabine toplantısında yaptığı konuşmada, “İran ile büyük güçler arasındaki müzakerelerin ilk turu sonuç alamadan sona erdi. İranlılar önceki tüm anlaşmalardan geri çekildi. Aynı zamanda çok sert bir duruş sergilediler” dedi.

Başbakan ayrıca, “Viyana’da müzakere eden tüm ülkeleri güçlü bir çizgi izlemeye ve İran’a aynı anda hem uranyum zenginleştirip, hem de müzakere edemeyeceklerini netleştirmeye çağırıyorum. İran, ihlallerinin bedelini ödemeye başlamalı” ifadelerini kullandı.

İsrail Dışişleri Bakanı’nın bu konuyu görüşmek üzere Avrupa’da yaptığı bir dizi toplantıdan döndüğünü söyleyen Bennett şöyle devam etti;

Önümüzdeki birkaç gün içinde Savunma Bakanı ve Mossad Başkanı bu konuyu takip etmek için Washington’a gidecek. Şimdi hedefimiz, ABD’deki dostlarımıza, İran’ın uranyum zenginleştirmede son derece hızlı ilerlemesi karşısında farklı bir araç kullanmanın zamanının geldiğini söylemek için turlar arasındaki zaman penceresini kullanmak.

İran’ın ihlallerinin bedelini ödemeye başlaması gerektiğinin altını çizen Bennett, Bu konuda Amerikalılar, İngilizler, Fransızlar, Ruslar ve diğerleri ile samimi ve yoğun bir diyalogumuz var” diye konuştu.

WP: İsrailli casus yazılım, ABD'li diplomatların telefonlarına yüklendi

İran'da nükleer santralin yakınında patlama iddiası

Eğer İran İsrail'e saldırırsa Esad'ı deviririz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)