BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran: Viyana'daki görüşmeler hafta sonu başlayacak----

İran: Viyana'daki görüşmeler hafta sonu başlayacak

İran: Viyana'daki görüşmeler hafta sonu başlayacak
06 Aralık 2021 - 10:58 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, Avusturya'nın başkenti Viyana'daki nükleer anlaşma müzakerelerinin hafta sonu yeniden başlayacağını söyledi.

Dışişleri Bakanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Hatibzade, nükleer anlaşma ve müzakerelere ilişkin açıklamada bulundu.

Müzakerelerin bir sonraki turunun hafta sonu başlayacağını aktaran Hatibzade, "Müzakereleri karşı tarafa sunduğumuz taslaklara göre yürütüyoruz. Geçici ya da aşamalı bir anlaşma söz konusu değildir. Karşı taraf İran'ın sunduğu metne hiçbir itirazda bulunmadı sadece değerlendirmeleri gerektiğini ve taleplerin hepsini karşılayamayacaklarını söylediler." ifadelerini kullandı.

Hatibzade, müzakerelerin bitmediğini ve sadece bir ara verildiğini hatırlatarak, gerek duyulduğunda yeni öneri taslaklarının sunulabileceğini dile getirdi.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, "İran gerekli esneklik ile Viyana'ya gitti ancak karşı taraf lazım olan esnekliğe sahip değil. Nükleer anlaşmadan aşağı bir şeyi kabul etmeyiz ve bu anlaşmadan fazlasını da taahhüt etmeyiz. Yaptırımlar devam ediyor ve henüz hiçbir yol açılmış değil." görüşlerini paylaştı.

İsrail Başbakanından İran yorumu

 

İran'da nükleer santralin yakınında patlama iddiası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)