BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRakibin üzerine öksüren futbolcuya kart geliyor----

Rakibin üzerine öksüren futbolcuya kart geliyor

Rakibin üzerine öksüren futbolcuya kart geliyor
04 Ağustos 2020 - 10:22 www.finansgundem.com

İngiltere Futbol Federasyonu, yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle yeni bir kılavuz yayımladı. Yeni kurallara göre, rakip takımın oyuncusunun veya hakemin üzerine bilerek öksüren futbolcuya sarı ya da kırmızı kart gösterilebilecek.

Hayatın tüm alanını etkilemeye devam eden korona virüs pandemisi, İngiltere'de futbolda yeni uygulamanın devreye girmesine neden oldu.

İngiltere Futbol Federasyonu, Kovid-19 nedeniyle rakip takımın veya hakemin üzerine bilerek öksüren futbolcuyu sarı ya da kırmızı kartla cezalandırılacak.

Yeni yayımlanan kılavuza göre, bu kural hemen tüm seviyelerde yürürlükte olacak ve Kovid-19 tedbirleri sürdüğü sürece de devam edecek

Ancak kararın uygulanması için hakem, öksürme eyleminin karşı takımı veya maç görevlisine yakın mesafeden yüzüne karşı ve kesin bir şekilde bilerek yapıldığından emin olmak zorunda.

Karara göre, ‘ceza 'saldırgan, aşağılayıcı, küfürlü dil veya hareket kullanma’ kategorisinde sayılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)