BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRaif Dinçkök için ihanetin bedeli ağır olacak----

Raif Dinçkök için ihanetin bedeli ağır olacak

Raif Dinçkök için ihanetin bedeli ağır olacak
08 Temmuz 2022 - 08:54 www.finansgundem.com

Eşini arkadaşı ile aldattığı ortaya çıkan ve Raif Dinçkök, 'Boşanırken rekor tazminat ödeyen erkekler' arasına girmeye aday.

Raif Dinçkök ile 19 yıllık eşi Esra Hanım yeniden boşanmanın eşiğine geldi. Dinçkök, 12 yıl önceki gibi eşini ikna edip barışmak için iki yıldır çok çabalasa da; bu kez eşini, arkadaşı Ebru İpekçi ile aldattığı için sonuç alamamıştı.

Eşinin bu ihanetini hazmedemeyen ve Nuh deyip peygamber demeyen Esra Hanım, boşanma davası da açmamıştı. Hal böyle olunca, herkesin içinde tekrar barışabileceklerine dair bir umut vardı.

TAZMİNATI DUYUNCA VAZGEÇTİ

Ancak Bülent Cankurt’un bugün Sabah’taki köşesinden aktardıklarına göre, Esra Hanım sonunda mahkemenin yolunu tutmuş ve boşanma davasını açmış. Esra Hanım'ın, eşinin tüm çapkınlıklarını, belgesiyle mahkemeye sunduğu ve çok yüklü bir tazminat istediği konuşuluyor.

Ülkemizin en büyük şirketlerinden birinin yönetim kurulu başkanı olan Raif Dinçkök, bakalım 'Boşanırken rekor tazminat ödeyen erkekler' sıralamasında kaçıncı olacak?

Ünlü medya patronu Murdoch boşanıyor

 

800 milyonluk boşanma davası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)