BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü medya patronu Murdoch boşanıyor----

Ünlü medya patronu Murdoch boşanıyor

Ünlü medya patronu Murdoch boşanıyor
23 Haziran 2022 - 09:25 www.finansgundem.com

Sky TV, Fox News, Wall Street Journal gibi dev medya girişimlerinin başındaki isim olan Rupert Murdoch, 6 yıllık birlikteliğin ardından dördüncü eşi Jerry Hall’la boşanıyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Ünlü medya patronu Rupert Murdoch ve F, altı yıllık evliliklerinin arından boşanma kararı aldı. The New York Times’ın haberine göre 91 yaşındaki medya patronu ve 65 yaşındaki modelin ani boşanma kararı ünlü çiftin arkadaş çevresini de şaşırttı.

14 milyar dolarlık kişisel serveti olan Murdoch toplamda 4 kez evlilik yaptı. Hall ise ünlü müzisyen Mick Jagger’la olan evliliğinin ardından ilk kez evlenmişti. Hall’un Rolling Stone’un solistiyle olan 22 yıllık ilişkisinden 4 çocuğu bulunuyor. Hall ve Jagger 1990’da Bali’deki bir plajda yollarını birleştirmiş ancak 1999 yılında boşanma kararı almıştı.

Murdoch ve Hall'un evlilik öncesi anlaşma imzalayıp imzalamadıkları bilinmiyor. Ancak, Murdoch üçüncü eşi Wendi Deng ile evliliği öncesinde anlaşma yapmıştı.

Dailymail’in haberine göre geçtiğimiz hafta ünlü medya patronunun düzenlediği yaz partisinde Hall’un yokluğu dikkat çekmişti. Pazartesi akşamı Londra’da Serpentine Gallery'deki partide bulunanlardan biri şu ifadeleri kullanıyor: "Onun (Hall) partide olmamasının garip olduğunu düşündüm. Aşırı sosyal bir insandır ve genellikle bu tür işlevlerde en ön safta yer alırdı. Ayrıca Hall’un ailesinden hiç kimsenin veya hiçbir arkadaşının da orada olmadığını fark ettim.

Murdoch ve Hall, en son Ağustos 2021'de Londra'da bir akşam yemeği için ayrı ayrı geldikleri sırada birlikte görüldüler. İkilinin akşam yemeğinin ardından birlikte aynı araçla ayrıldığı belirtilmişti.

New York Times, ayrılık konusundaki haberini iki ayrı kaynağa dayandırıyor. Haberde iki kişi de isminin gizli kalması şartıyla konuştuğu belirtildi.

Murdoch’ın arkadaş çevresi, Hall ile evliliğinin ilk günlerinde Murdoch'un "yeni karısına daha fazla zaman ayırdığını" ve mutlu olduğunu söyledi. İddialara göre ünlü milyarder bu süreçte medya imparatorluğunun yönetimini ise çocuklarına bıraktı. Murdoch oğlu Lachlan’ı şirketlerinin başına geçireceği varisi olarak seçmişti. Medya patronu diğer çocuklarına da şirket hiyerarşisinin zirvesindeki pozisyonlarda görevler verdi.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre Murdoch’ın sahip olduğu büyük işletmeler arasında Sky TV ve the Sun ve Times gazeteleri bulunuyor. Murdoch ayrıca ABD televizyon ağı Fox News’in ve Wall Street Journal gazetesinin sahibi. Medya patronunun anavatanı Avustralya'daki çeşitli girişimleri bulunuyor.

36 milyon lirayı nasıl kaptırdığını anlattı

 

Bill Cosby'ye cinsel tacizden ceza

 

Geride kalma korkusu finans çalışanlarını ofise çekti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Koç23 Haziran 2022 17:09

    Zaten aradaki yaş farkı çok az, 91 e 30 gibi olmalı. En az 2 erkek çocuk yakışır dedeye;)) Koçum benim...