BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRaif Ali Dinçkök boşanıyor----

Raif Ali Dinçkök boşanıyor

Raif Ali Dinçkök boşanıyor
27 Mayıs 2020 - 09:15 www.finansgundem.com

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök ile 17 yıllık eşi Esra Hanım'ın evliliğinin son bulma ihtimali var

Geçen yıl ülkemizde 155 bin 47 çift boşanmış ve boşanma rekoru kırılmıştı. Bunda koronavirüs illetinin etkisi olacak mı bilmiyorum ama ardı ardına gelen haberlere bakılırsa, boşanma rakamında sanki 2019'u mumla arayacağız gibi görünüyor! İşte size bir ayrılık haberi daha… Duydum ki, Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök ile 17 yıllık eşi Esra Hanım'ın evliliğinin üzerine, yine kara bulutlar çökmüş!

İLKİNİ ATLATMIŞLARDI
2003 yılında dillere destan bir düğün töreniyle evlenen, Ali Raif ve Aslan Eser adını verdikleri iki çocukları olan çiftin evliliği, 2010 yılında da sekteye uğramıştı. O dönem de çiftin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını ilk bu köşede okumuştunuz. Sosyete kulislerinde Raif Ali Dinçkök'ün çocuklarının dadısıyla kaçamak yaptığı dedikodusu ayyuka çıkmış, hatta Esra Hanım'ın çapkınlıklarına daha fazla müsamaha gösteremediği eşinden boşanma kararı aldığı konuşulmuştu... Raif Bey, o dönem eşi Esra Hanım'ı ikna edip evliliğini kurtarmayı başarmıştı.
Çiftin arasındaki bu seferki sorunu öğrenemesem de, iki çocuklarının hatırına yine evliliklerini kurtarmalarını temenni ediyorum. Ancak çifte yakın kaynaklar, bu kez boşanmanın kaçınılmaz olduğu konusunda hemfikir. Umarım yanılıyorlardır. (Bülent Cankurt/ Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)