BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'in nükleer çantasını taşıyan albay başından vuruldu----

Putin'in nükleer çantasını taşıyan albay başından vuruldu

Putin'in nükleer çantasını taşıyan albay başından vuruldu
23 Haziran 2022 - 14:26 www.finansgundem.com

Rus lider Vladimir Putin'in nükleer çantasını taşımasıyla tanınan 53 yaşındaki emekli Albay Vadim Zimin, Krasnogorsk'taki evinde başından vurulmuş şekilde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Nisan ayında Rus milliyetçi Vladimir Zhirinovsky'nin Moskova'daki cenaze törenine ellerinde güller ile katılmıştı. Fakat Putin'in törene katılmasından çok arkasındaki kişinin elinde tuttuğu çanta dikkat çekmişti.

Kremlin'in stratejik füzeleri için fırlatma aparatlarını taşıyan nükleer çantayı tutan Albay Vadim Zimin, Federal Güvenlik Servisi'ne bağlı görev yapıyordu ve nükleer çantanın taşınması dahil önemli görevlerde bulunuyordu.

Başından vurulmuş halde bulundu

Metro'da yer alan habere göre emekli albay, Krasnogorsk'taki dairesinin mutfağında başında kurşun yarası ile bulundu. Zimin'in doktor eşinin o sırada evde olmadığı, savaştaki yaralı Rus askerlerini tedavi için hastanede olduğu öğrenildi.

Rus medyası Zimin'in ağır yaralı olduğunu duyurdu. Moskovsky Komsomolets gazetesi, Zimin'in üst düzey göreve katıldıktan sonra rüşvet aldığı iddiasıyla ceza soruşturmasıyla karşı karşıya olduğu sırada vurulduğunu yazdı.

Çanta, Moskova'nın nükleer cephaneliğini kontrol ediyor

Kişiselleştirilmiş bir anahtar koduna sahip olan çanta normal şartlarda 7/24 gözetim altında ve Moskova'nın nükleer cephaneliğinin tamamını kontrol ediyor. News.com.au'ya göre çanta, Putin'e her yerde eşlik eden silahlı koruma tarafından korunuyor.(Habertürk)

Putin'in 4.5 milyar dolarlık ağı ifşa oldu

Eski İngiliz Bakan'dan şok iddia: Putin beni tehdit etti

Putin'den nükleer silah çıkışı: Herkes, neye sahip olduğumuzu bilmeli

Kremlin: Putin ve Erdoğan arasında tahıl görüşmesi gündemde yok

Putin'den İsveç'e tehdit gibi mesaj!

Putin: Enflasyon sıfıra geriledi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)