BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den Biden'ın davetine yanıt!----

Putin'den Biden'ın davetine yanıt!

Putin'den Biden'ın davetine yanıt!
19 Nisan 2021 - 17:04 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Joe Biden'in davetine yanıt verdi. Putin, 40 ülke liderinin katılacağı bu ay gerçekleşecek olan İklim Zirvesi'nde konuşma yapacak.

Göreve geldiği günden beri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile temas kurmayan ABD Başkanı Joe Biden geçen haftalarda herkesi şaşırtmış ve Rus lidere bir davet mektubu göndermişti.

BIDEN'A YANIT GECİKMELİ OLSA DA GELDİ

22 Nisan’da online olarak gerçekleşecek İklim Zirvesi’ne davet mektubunu gönderen Biden’a yanıt gecikmeli olsa da geldi. O dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da bir mektup gönderen Biden’a hemen yanıt vermeyen Putin, kararını verdi.

RIA haber ajansı, Rus lider Putin’in 22 Nisan’da gerçekleşecek zirveye katılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada Putin’in bir konuşma da yapacağı belirtildi. Kremlin, “Putin, küresel iklim krizinin olumsuz etkilerini yenmek için Rusya’nın uluslararası iş birliği konusunda atılacak adımları ve yaklaşımları anlatacak” duyurusunu yaptı.

ABD'den Putin'e yeni tehdit: Cevabımız hazır!

 

Biden'ın Putin yerine 'Klutin' gafı tepki çekti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)