BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin Rusya halkının Zafer Günü'nü kutladı----

Putin Rusya halkının Zafer Günü'nü kutladı

Putin Rusya halkının Zafer Günü'nü kutladı
09 Mayıs 2021 - 12:53 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İkinci Dünya Savaşı’nda Sovyet güçlerinin Nazi ordusu karşısında kazandıkları zaferinin 76. yıldönümü dolayısıyla savaş gazilerinin, askerlerin ve Rusya halkının Zafer Günü'nü kutladı

Zafer Günü dolayısıyla Kızıl Meydan’da düzenlenen törende savaş gazilerine, askerlere ve Rusya halkına hitap eden Putin, İkinci Dünya Savaşı’nda Sovyet güçlerinin Nazi ordusu karşısında kazandıkları zaferinin 76. yıldönümü dolayısıyla herkesin Zafer Günü'nü kutladı.

Putin, “Bu muhteşem başarıyı elde edenin Sovyet halkı olduğunu her zaman hatırlayacağız. Savaşın en zor zamanında, faşizme karşı mücadelenin sonucunu belirleyen kilit muharebelerde halkımız zafere giden zorlu, kahramanca davranışlar ve fedakarlık gerektiren yolda tek başınaydı” diye konuştu.
Putin, Zafer Günü’nün Rusya için her zaman kutsal olduğuna ve olacağına dikkat çekti.

“Rusya için, halkımız için kutsal olan ve olacak bayramınızı, tüm dünyanın kaderi için muazzam, tarihi öneme sahip Zafer Günü'nü kutlarım” diyen Putin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Nazizmi bozguna uğratan, yıkan, ezenlerle olan akrabalık hakkı, galipler neslinin, onurlandığımız ve gurur duyduğumuz bir neslin mirasçıları olma hakkı nedeniyle bu bayram bizimdir."

Biden: Putin ile görüşeceğimizden eminim ancak zamanı netleşmedi

Putin'den 'Kalaşnikof' benzetmesi

Putin, Ortodoksların Paskalya Bayramı'nı tebrik etti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)