BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin kanser aşısını dünyaya duyurdu----

Putin kanser aşısını dünyaya duyurdu

Putin kanser aşısını dünyaya duyurdu
15 Şubat 2024 - 11:43 www.finansgundem.com

Başkent Moskova'da düzenlenen etkinlikte konuşan Putin, kanser hastalığına yönelik yapılan aşı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus bilim insanlarının hastaların kullanımına sunulabilecek kanser aşısı üretmeye yakın olduklarını söyledi. Putin aşının hangi tür kansere karşı etkili olduğuna dair detay vermedi. 

Başkent Moskova'da düzenlenen "Gelecek Teknolojileri Forumu" adlı etkinlikte konuşan Putin, kanser hastalığına yönelik yapılan aşı çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Başkan Putin,"Kanser aşışı olarak bilinen, kansere yönelik aşılar ve bağışıklık sistemini düzenleyici yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık. Umarım çok yakında bireysel tedavi yöntemleri olarak etkili bir şekilde kullanılırlar." ifadelerini kullandı.

Son beş yılda ülkede 500'den fazla kanser tedavi merkezi açıldığını kaydeden Putin, hangi kanser türünü hedef aldığını ve nasıl çalıştığına yönelik detay açıklamadı. (Euronews)

 

Yeni kanser aşısı 'Tedopi' ölüm riskini yüzde 45 azalttı!

 

Kanser aşısındaki yeni gelişmeler tıp dünyasında umut oldu!

 

BioNTech’in kanser aşısı için tarih verdiler

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)