BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Almanya bağımsız değil----

Putin: Almanya bağımsız değil

Putin: Almanya bağımsız değil
30 Kasım 2023 - 01:50 www.finansgundem.com

Rusya lideri Putin, Almanya'nın Ukrayna'ya yaptığı yardımlara Almanya halkı tarafından tepki gösterilmemesinin nedeninin Almanya'nın bağımsız bir devlet olmamasından kaynaklandığını belirtti

Rusya lideri Putin, Alman vatandaşlarının, Rusya’dan Polonya üzerinden doğalgaz taşıyan boru hattının kapatılmasını ve hükümetlerinin Ukrayna’ya silah, emekli maaşı, sosyal yardım ve maaş ödemelerini finanse etmesini kabul ettiğini, çünkü Almanya’nın bağımsız olmadığını belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Genç Bilim İnsanları Kongresi katılımcılarıyla görüşmede, “Polonya, Almanya’ya giden Yamal-Avrupa doğalgaz boru hattını kapattı. Ukrayna da sistemlerden birini kapattı. Biri hâlâ çalışıyor, diğer kapatıldı. Avrupa’dan, özellikle Almanya’dan silah, emekli maaşı, sosyal yardım ve aylık ücretler için fon alıyorlar. Ancak ihtiyaç duydukları Rus gazı kapatıldı. Almanlar da bunu yutuyor, çünkü neleri yok? Bağımsızlıkları yok” dedi.

Batı ülkelerinin, rekabet sorununu idari manipülasyonlar ve sınır ötesi vergiler yardımıyla çözmek istediğini kaydeden Putin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ancak ucuz enerji kaynakları elde etme konusunda Rusya ile işbirliği yapma kabiliyetlerini sınırlıyorlar ve bu kaynakların elde edilmesini kendileri engelliyorlar ya da siyasi nedenlerden dolayı bunu müttefikleri ve ABD ile sınırlandırıyorlar. Bazı ülke liderlerinin de kaliteli profesyonel kararlar almak için yeterli mesleki eğitimi yok. Onlar biliniyor, tüm dünya onlara gülüyor. Şimdi isim vermeyeceğim. Ama gerçekten tüm dünya gülüyor.”

Rusya’nın örneğim BRICS kapsamında kalkınmakta olan ülkelerle işbirliği yapabileceğini dile getiren Putin, bu ülkelerin kalkınmış ülkelerin saldırılarına maruz kaldığını belirterek, “Bunu mutlaka yapacağız” diye ekledi.

Putin'den Gazze açıklaması: Çoktan kritik sınırı geçti

 

Patronlardan Putin'e rica: Daha fazla vergi verelim, şirketlere el koymayın

 

Putin açıkladı! Rusya ile Çin arasında rekor ticaret hedefi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.30 Kasım 2023 08:30

    ALMANYA 1945 DEN BERİ MÜTTEFİK İŞGAL KUVVETLERİNİN İŞGALİ ALTINDA OLDUĞUNDAN DIŞ İŞLERİNDE ABD YE KARŞI BİR KARAR ALAMAYACAĞINDAN TAM BAĞIMSIZ ÜLKE DEĞİLDİR