BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Harry ve eşine ağır itham: Lanet olası dolandırıcılar----

Prens Harry ve eşine ağır itham: Lanet olası dolandırıcılar

Prens Harry ve eşine ağır itham: Lanet olası dolandırıcılar
18 Haziran 2023 - 14:54 www.finansgundem.com

Meghan Markle ve Prens Harry, iptal edilen milyon dolarlık anlaşmalarıyla gündeme geldi. Spotify yöneticisi, Prens’i ve Markle’ı ‘lanet olası dolandırıcılar’ olarak tanımladı.

Kraliyet Ailesi'nin sansasyonel çifti Prens Harry ve Meghan Markle, bu defa da iptal edilen anlaşmalarıyla dikkat çekiyor. İçerik platformlarındaki yöneticilerin ikili için sarf ettikleri zehir zemberek sözler olay oldu. Sözcü'de konuyla ilgili yer alan haber şöyle:

Meghan Markle ve Prens Harry, hiç şüphesiz son yıllarda Kraliyet Ailesi’nin en çok konuşulan isimleri. Skandal çift, önce aileden ve görevlerinden ayrıldılar, ardından da verdikleri röportajlarla dikkat çektiler. Kraliyet Ailesi tarafından adeta istenmeyen çift ilan edilen Markle ve Harry şimdi de iptal edilen milyon dolarlık anlaşmalarıyla gündemde.

İkili, aileden ayrıldıktan sonra Oprah Winfrey’e verdiği röportajla bomba etkisi yaratmış ve içerik platformlarıyla yaptıkları anlaşmalarla da ortaya çıkaracakları projeler merakla beklenir olmuştu.

Markle ve Harry, bu süreçte Spotify ve Netflix ile milyon dolarlık anlaşmalar yapmış ve içerik hazırlıklarına başlamıştı. Ancak bu hafta ikilinin anlaşmalarından biri iptal edildi. Spotify ve eski Kraliyet çifti beraber yaptıkları bir açıklamada artık birlikte çalışmayacaklarını duyurdular.

“TEMBELLER, DOLANDIRICILAR”

Yapılan açıklamadan sonra şimdi de bir Spotify yöneticisi, Prens’i ve Markle’ı ‘lanet olası dolandırıcılar’ olarak tanımlıyor. Üst düzey bir Spotify yöneticisi, yapılan anlaşmanın üstünden üç yıl geçmesine rağmen sadece 13 bölüm yapıldığına dikkat çekti.

16 Haziran Cuma günü The Bill Simmons Podcast’te Simmons, Markle ve Harry’i tembel ve dolandırıcı olmakla suçladı ve Obama çiftini içerik üretimi konusunda örnek gösterdi.

Simmons’ın bu açıklamaları medyada dikkat çekerken bir başka söylenti daha çıktı ve çiftin bir anlaşmadan daha olabileceği konuşulmaya başlandı.

2020’de çiftle 80 milyon sterlinlik bir anlaşma imzalayan akış devinden bir kaynak şunları söyledi: “İlişkileri her zaman harika olmadı. Harry sorun değil ama Meghan Hollywood’u nasıl yöneteceğini bildiğini düşünüyor.”

BAZI PROJELERİ TUTTU, BAZILARI İPTAL EDİLDİ

Kaynağa göre çift ile akış platformunun arası inişli çıkışlı bir ilişkiye sahip. Ayrıca üst düzey yöneticilerin, çiftin ilk röportajlarını CBS ağından Oprah Winfrey’e vermelerinden mutsuz oldukları da söyledi.

Çift, geçen yıl Netflix için altı bölümlük Harry & Meghan dizisini çekti ve bu yapım, Netflix’in şimdiye kadar en çok izlenen ikinci belgeseli oldu. Ardından, ilham veren liderler hakkındaki Live To Lead serisini anlattılar ve Harry’nin Invictus Games projesi hakkındaki belgeseli de ağustosta yayınlanacak. Ancak bu başarılı girişimlerin yanında Meghan Markle’ın tarihi kadın figürlerden esinlenen animasyon çocuk dizisi Pearl iptal edilmişti.

Spotify'den 20 milyon dolarlık darbe

Prens Harry 5 saatlik çapraz sorguda terledi!

130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry'in davası bugün başlıyor!

Kral Charles'tan oğlu Harry'ye: Ben banka değilim

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)