BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Charles o karara tepki gösterdi: Korkunç----

Prens Charles o karara tepki gösterdi: Korkunç

Prens Charles o karara tepki gösterdi: Korkunç
11 Haziran 2022 - 16:23 www.finansgundem.com

İngiltere’nin yasadışı göçmenleri Ruanda’ya gönderme planına bir tepki de tahtın bir numaralı varisi Prens Charles’tan geldi.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in büyük oğlu Prens Charles, hükümetin ülkeye yasa dışı yollarla giren sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planını “korkunç” diye niteledi.

İngiltere, tepkilere rağmen gelecek hafta kaçak göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başlayacak. İngiliz basını, planın tahtın bir numaralı varisi Prens Charles'ın da tepkisini çektiğini aktardı. The Times gazetesi, prensin bu planın ay sonunda Ruanda'da katılacağı toplantıya gölge düşüreceğinden endişelendiğini belirtti.

Gazeteye konuşan bir kaynak, “Prens bu politikadan dolayı hayal kırıklığına uğradı ve hükümetin yaklaşımının korkunç olduğuna inanıyor” dedi. Öte yandan prensin bu tarz siyasi konularla ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulunmaktan kaçındığı ve siyasi kararlara müdahale etmediği kaydedildi.

İngiliz hükümetinin nisanda açıkladığı göçmen planı ülkede tepkilere yol açıyor. En az 30 sığınmacının gelecek hafta Ruanda'ya gönderilmesi planlanıyor.

İngiltere Savunma Bakanı Ukrayna'ya gitti

 

Sığınmacılardan 'Ruanda' protestosu: Açlık grevi yapıyorlar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)