BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Savunma Bakanı Ukrayna'ya gitti----

İngiltere Savunma Bakanı Ukrayna'ya gitti

İngiltere Savunma Bakanı Ukrayna'ya gitti
10 Haziran 2022 - 17:45 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ve Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile Kiev'de bir araya geldi.


İngiltere Savunma Bakanlığı, Ben Wallace'ın Ukrayna'ya yaptığı iki günlük ziyaret kapsamında, Vladimir Zelenskiy ve mevkidaşı Oleksii Reznikov ile başkentte görüştüğünü, bölgedeki çatışmanın doğası değişirken Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin operasyonel gereksinimlerini ele aldıklarını açıkladı.

Açıklamada, "Bu ziyaret, İngiltere'nin sürekli desteğinin, bu gereksinimleri karşılamak için gelişmesini ve sahadaki duruma göre uyarlanmasını sağlayacaktır" denildi.

Öldürücü silah yardımı devam edecek

Görüşmede, Ukrayna'nın kendisini yasa dışı Rus işgalinden kurtarmaya yönelik hedeflerini desteklemede, iki ülkenin daha yakın çalışmayı kabul ettiği söylenilen açıklamada, "İngiltere'nin şu anda sağladığı ekipman ve eğitim yelpazesi ile Ukrayna kuvvetlerinin ülkelerini savunmasına yardımcı olmak için daha fazla ne gibi destek sunabileceği de ele alındı" ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, görüşmeler kapsamında yapılan toplantılarda, İngiltere'nin Ukrayna'nın sağladığı öldürücü silah yardımının sürdürülmesine odaklanıldığı aktarıldı.

İngiltere’nin, Ukrayna'ya öldürücü silah yardımı gönderen ilk Avrupa ülkesi olduğu hatırlatılan açıklamada, Ukrayna’ya o tarihten bu yana binlerce tanksavar füzesi, hava savunma sistemi ve zırhlı araç dahil 750 milyon sterlinin üzerinde askeri yardım gönderildiği ifade edildi.

İngiltere'den Ukrayna'ya M270 roket sistemi

Rusya'dan İngiltere Lordlar Kamarası üyelerine yaptırım kararı

İngiltere'de Ukraynalı mülteci 10 yıllık birlikteliğe son verdi

İngiltere Savunma Bakanı: Türkiye'nin endişelerini dinleyeceğiz

İngiltere'den yeni yaptırım kararı: Hedef Rus hava yolu

Putin'in yakın çevresine İngiltere'den yeni yaptırım kararı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)