BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkPolisin imdadına Kredi 155 yetişiyor----

Polisin imdadına Kredi 155 yetişiyor

Polisin imdadına Kredi 155 yetişiyor
10 Nisan 2013 - 10:14 www.finansgundem.com

Halkbank, Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü dolayısıyla emniyet personeline özel Kredi 155 kampanyası başlattı

Halkbank, Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümünün kutlandığı Polis Haftası’nda emniyet mensuplarına özel Kredi 155 kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranı 36 aya kadar yüzde 0,95, 37–60 ay vadede ise yüzde 1,05 olarak belirlendi. Dosya masrafının 155 TL’ye sabitlendiği ihtiyaç kredisinde 60 aya varan vadelerde 50 bin TL’ye kadar kredi kullandırılabiliyor. Halkbank, Kredi 155 kampanyasından yararlanan emniyet mensuplarının ödeme planlarını da bütçelerine göre düzenliyor. Emniyet mensupları kredi ödemelerini aylık eşit taksitli belirleyebileceği gibi gelirlerine uygun olarak yıllık artan/azalan taksitli, anapara ödemesiz dönemli veya ara ödemeli olarak belirleyebiliyor.
Düzenlenen kampanya ile ihtiyaçlarını esnek ödeme koşulları ve cazip faiz imkânları ile finanse eden emniyet mensuplarının sahip olduğu ayrıcalıklar, Halkbank’ın hizmete sunduğu yeni kredi kartı Paraf ile katlanıyor. Kampanya kapsamında kredi kullanan müşterilerden Paraf kredi kartı ile yılsonuna kadar toplam 1.550 TL harcama taahhüdünde bulunanlara 155 TL dosya ücreti ParafPara olarak yükleniyor
Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü her yıl düzenledikleri Kredi 155 kampanyasıyla kutladıklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu şunları ifade etti:
“Halkbank olarak bireysel bankacılık alanında yaptığımız çalışmalarda çeşitli meslek gruplarına yönelik özel çözümler üretmeye ve tüm ürünlerimizi birebir müşteri ihtiyaçlarını düşünerek tasarlamaya büyük önem veriyoruz. Kredi 155 kampanyasıyla da emniyet mensuplarına destek olmayı ve kendilerine cazip alternatifler sunarak ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmayı amaçlıyoruz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)