BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolat çifti İstanbul'da gözaltına alındı----

Polat çifti İstanbul'da gözaltına alındı

Polat çifti İstanbul'da gözaltına alındı
01 Kasım 2023 - 04:16 www.finansgundem.com

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan ve Engin Polat çifti, İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.


İstanbul’da daha önce haklarında soruşturma açılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınan Polat çifti, işlemleri için emniyette götürüldü.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılmış, şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallerle defterlere el konulmuştu.

Mal varlıklarına el konulmuştu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve hakkındaki iddiaların ardından Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından yapılan inceleme sonrasında Polat çiftinin tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Savcılık, Dilan Polat ve Engin Polat’ın şirketlerine ait olan 22 milyon 372 bin liraya el konulmasını talep etmişti. Talebi değerlendiren 8’inci Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla 22 milyon 372 bin liraya el konulmuştu.

Polat çiftine ait 22 milyon 372 bin TL'ye el konuldu

 

Polat çiftine ait 15 şirkete baskın

 

Polat çiftinin şirketlerinde polislerce arama yapılıyor

 

Başsavcılıktan 'Dilan Polat' kararı

 

Dilan ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)