BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolat çiftine ait 22 milyon 372 bin TL'ye el konuldu----

Polat çiftine ait 22 milyon 372 bin TL'ye el konuldu

Polat çiftine ait 22 milyon 372 bin TL'ye el konuldu
27 Ekim 2023 - 23:35 www.finansgundem.com

Dilan ve Engin Polat çiftinin şirketlerinde yapılan aramalar neticesinde Anadolu Adliyesi 8. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla şirketlere ait 22 milyon 372 bin TL'ye el konuldu

Dilan Polat ve Engin Polat’ın şirketlerine ait 22 milyon liraya el konuldu. Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın şirketlerinde yapılan aramaların ardından bugün Anadolu Adliyesi 8. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla şirketlere ait 22 milyon 372 bin liraya el konuldu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve hakkındaki iddiaların ardından Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından yapılan inceleme sonrasında Dilan Polat ve Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Dün sabah saatlerinde vergi müfettişlerinin talebi üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Polat çiftine ait 15 şirkette arama yapılması yönünde karar çıkarılmıştı. Dün yapılan aramaların ardından birçok belge ve cihaza el konulmuştu.

Savcılık Dilan Polat ve Engin Polat’ın şirketlerine ait olan 22 milyon 372 bin liraya el konulmasını talep etti. Talebi değerlendiren 8’inci Sulh Ceza Hakimliği 22 milyon 372 bin liranın el konulmasına karar verdi. 

Polat çiftine ait 15 şirkete baskın

 

Polat çiftinin şirketlerinde polislerce arama yapılıyor

 

Başsavcılıktan 'Dilan Polat' kararı

 

Dilan ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)