BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK saldırısında gazi olan asker şehit oldu----

PKK saldırısında gazi olan asker şehit oldu

PKK saldırısında gazi olan asker şehit oldu
29 Temmuz 2023 - 15:33 www.finansgundem.com

2018 yılında terör saldırısı sonucu gazi olan piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan, 5 yıl sonra tedavi gördüğü hastanede şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, 2018 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda gazi olan piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan'ın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "2018 yılında, bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırı sonucunda gazi olan kahraman silah arkadaşımız piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede 29 Temmuz 2023 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit asker için taziye mesajı paylaştı. Güler, "Kahraman silah arkadaşımız, 29 Temmuz 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

Askeri araç kazası: 1 şehit

 

Van'da bir asker şehit oldu

 

Irak'ın kuzeyinde bir asker şehit

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)