BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPfizer'den, Captain Pharma----

Pfizer'den, Captain Pharma

Pfizer'den, Captain Pharma
25 Mart 2013 - 12:49 www.finansgundem.com

Kariyer yolculuğuna Pfizer'da başlamak isteyenler için Pfizer'in yeni online iş yönetim oyunu Captain Pharma başladı.

Pfizer, ''#bendegelecekvar'' diyen gençlerle, yenilenen e-kariyer sitesi www.gelecek-var.com'da buluşuyor. Pfizer açıklamasına göre, etkinlik kapsamında 15 Mart tarihinde başlayan Captain Pharma pazarlama vaka yarışmasında başarılı olan gençler Pfizer'de part-time çalışma imkanı elde edecek. Gençler, 3 Nisan 2013'e kadar takım oluşturup yarışmanın ilk etabını tamamlayarak yarışmaya katılabilecek. İlaç sektörüne özel olarak geliştirilen ve gerçek bir pazarlama deneyimi sunan Captain Pharma online iş yönetim yarışmasına gençler, en az 3, en fazla 6 kişilik takımlar halinde katılabiliyor.
Platformun sanal iş oyunu Captain Pharma'da gençler ilaç dünyasının dinamiklerini birebir yansıtacak şekilde özel olarak geliştirilen sanal bir dünyada rakiplere karşı yarışıyor ve gerçek bir deneyim yaşıyor. Üniversiteliler, kendi takımlarını kurarak pazar, rekabet ve ekonomik veriler gibi tüm dış dinamikleri göz önünde bulundurarak birer üretim, pazarlama, satış ve finans yöneticisi gibi stratejik aksiyonlar alıyor. Rakip hareketleri pazar paylarını, satışlarını ve hamlelerini etkiliyor.
İki aşamalı olarak kurgulanan yarışmada kendi pazarında birinci olan takımlar Mayıs ayında Pfizer Türkiye Genel Merkezi'nde düzenlenecek olan Captain Pharma final turunda yarışmaya hak kazanacak. Burada Pfizer yöneticileriyle bir araya gelen finalistler, sürpriz hediyeler de kazanacaklar. Final turunun kazanan takım üyeleri Pfizer Türkiye'de ''Pfifty Pfifty'' olarak isimlendirilen part-time çalışma hakkı ve kariyerlerini değiştirecek fırsatlar elde edecek.
Kariyer yolculuğuna ilaç sektörünün global şirketi Pfizer'da başlamak isteyenler için işveren markası ''Pfizer'da Gelecek-Var''ı yenileyerek yepyeni bir konsept ve tasarımla www.gelecek-var.com adresinde kullanıma açan Pfizer'in yarışmasına aynı adresten katılmak mümkün oluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)