BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkPasha Bank'tan satın alma----

Pasha Bank'tan satın alma

Pasha Bank'tan satın alma
21 Haziran 2018 - 11:54 www.finansgundem.com

PASHA Bank, İstanbul’un merkezi noktasında Genel Müdürlük binası satın aldı

Pasha Bank, Genel Müdürlük binası olarak kullanmak üzere, Büyükdere Caddesi üzerinde 6 katlı bina satın aldı. KAP’a konuyla ilgili açıklama yapan banka, yeni merkezine 2019 yılı içinde taşınmayı planlıyor. 

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’ın dahil olduğu bölgede ‘akla gelen ilk banka’ olma hedefiyle hizmet veren Pasha Bank, Türkiye’de faaliyetlerini çeşitlendirerek büyümesini sürdürüyor. İlk 3 yıllık strateji dönemini sektörün üzerinde büyüme oranlarıyla tamamlayan banka, 2018-2020 yıllarını kapsayan 2’inci 3 yıllık strateji dönemine hızlı başladı. Son olarak geçtiğimiz ay, Pasha Holding LLC’nin doğrudan yatırımı ile  sermayesini 500 milyon TL’ye çıkaran banka, İstanbul’un en merkezi yerlerinden Büyükdere Caddesi üzerinde, Genel Müdürlük binası olarak kullanılmak üzere 22 bin metrekarelik bir bina satın aldı. Pasha Bank, yeni Genel Müdürlük binasına, 2019 yılı içinde taşınmayı planlıyor. 

Pasha Bank, Azerbaycan’da ikinci Eurobond ihracını gerçekleştirerek 50 milyon Dolar’lık kaynak sağladı.

Pasha Bank, geçtiğimiz yıl bir ilke imza atarak, Azerbaycan’da yabancı bir kurum olarak ilk kez Eurobond ihraç etmişti. Pasha Bank, ikinciEurobond ihracını da geçtiğimiz hafta başarıyla gerçekleştirdi. 3 yıl 3 ay vadeli, 25 milyon Dolar’lık ihraç, yatırımcıların ilgisiyle karşılandı. Pasha Bank, bu ihraç ile Azerbaycan Sermaye Piyasalarından toplamda 50 milyon Dolar’lık uzun vadeli kaynak sağlamış oldu. 

Pasha Bank Genel Müdürü H. Cenk Eynehan; “Yakın dönemde Pasha Holding LLC’nin doğrudan yatırımı ilesermayemizi 500 milyon TL’ye çıkarmıştık. Tüm bu adımlar, ana sermayedarlarımız Pasha Bank OJSC ve Pasha Holding LLC’nin ve Azeri yatırımcıların ülkemize ve ekonomimize duyduğu güvenin açık göstergesidir.” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)