BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPalen Enerji başarılı tahvil ihracı----

Palen Enerji başarılı tahvil ihracı

Palen Enerji başarılı tahvil ihracı
11 Aralık 2013 - 17:02 www.finansgundem.com

Palen Enerji Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin 30 milyon liralık tahvil ihracı başarıyla tamamlandı...

Palmet Enerji A.Ş.’nin iştiraklerinden olan Palen Enerji Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin ihraç ettiği tahvillerin tamamı satıldı. Palmet Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, “Yaptığımız tahvil ihracı ile yatırımcıların bize olan güvenini bir kez daha teyit ettik” dedi.
Enerji piyasasının önde gelen şirketlerinden Palmet Enerji A.Ş.’nin iştiraklerinden Palen Enerji Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin tahvil ihracı başarıyla tamamlandı. Palen Enerji Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin Turkish Yatırım aracılığı ile 5-6 Aralık 2013 tarihlerinde ihraç ettiği 30 milyon TL’lik ve 728 gün vadeli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli özel sektör tahvil ihracında, ihraç edilen tutarın tamamı başarılı bir şekilde satıldı. Palen tahvilleri 17 Ekim 2015 vadeli benchmark tahvil faizi üzerine %4,15 ek getiri ile ihraç edildi. Tahvilin basit faizi %13,0691, bileşik faizi ise %13,7243 olarak gerçekleşti. Palen, ihraç edilen tahviller için  10 Mart 2014 tarihinde ilk kupon faizini ödeyecek, kupon faiz oranı  ise %3,2583 olacak.
“Palmet Enerji’nin yatırımları devam edecek”
Konuyla ilgili açıklama yapan Palmet Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, başarılı tahvil ihraçlarının ardında kurumlarına olan güvenin yattığını söyledi. Samuray, “Yaptığımız tahvil ihracı ile yatırımcıların bize olan güvenini bir kez daha teyit ettik. Palmet Enerji ve iştirakleri, Türkiye’nin enerji politikaları doğrultusunda verimli ve başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gerek yarattığı katma değer gerekse istihdamıyla Türkiye ekonomisine önemli bir katkı yapan Palmet Enerji’nin yatırımları devam edecek. Palen Enerji Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin tahvil ihracına katılıp çalışmalarımıza destek veren tüm yatırımcılara teşekkür ediyoruz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)