BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzgür Özel'den Tunç Soyer açıklaması----

Özgür Özel'den Tunç Soyer açıklaması

Özgür Özel'den Tunç Soyer açıklaması
09 Aralık 2023 - 15:43 www.finansgundem.com

“Mevcut başkan aday olacaksa ilan edeceğiz” diyen CHP Genel Başkanı, Tunç Soyer'in adaylığına yeşil ışık yaktı


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, uzun süredir gündemde olan CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi için yeni bir isim arayışında olduğu iddiası hakkında konuştu.

Deutsche Welle Türkiye’nin sorularını yanıtlayan Özel, “Mevcut başkan aday olursa ilan ederiz.” diyerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yeniden adaylığına yeşil ışık yaktı.

Özel, “İzmir’e dair mevcut başkanla ilgili memnuniyet anketi yapılıyor. Mevcut başkan aday olacaksa ilan edeceğiz, eğer olmayacaksa da başka aday adayları arasında bir anket çalışması yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU-İNCE GÖRÜŞMESİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile gerçekleştirdiği görüşmede, İzmir adalığının da gündeme geldiği iddia edilmişti.

Özgür Özel o tartışmaya da son noktayı koydu.

“İzmir’e dair ne bizimle ne de Ekrem Bey ile bir görüşme yok.” diyen CHP lideri, “CHP’den aday olmasını bekleyemeyiz, üyemiz de değil. Başka bir partinin genel başkanı. Bunu biz söylesek nezaketsizlik olur. Bir partinin genel başkanına ‘belediye başkanı ol’ denmez.” ifadelerini kullandı.

SOYER: BİR ŞAİBEM, USULSÜZLÜĞÜM YOK

Sözcü Gazetesi’ne konuşan Soyer ise “Bir önceki dönem vadettiğimiz 165 projeden 144’ünü bitirdik. Ancak geçer akçe popülist politikalarmış malesef.” dedi.

Soyer, “Bir şaibem, bir usulsüzlüğüm, CHP’nin kurumsal kimliği ile çatışan bir şeyim yok.” ifadelerini kullandı. 

CHP'nin İzmir adayı Muharrem İnce mi?

 

İYİ Parti'nin ittifak kararına CHP cephesinden ilk karşılık geldi

 

İYİ Parti, CHP'nin iş birliği teklifini reddetti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.09 Aralık 2023 18:22

    BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ TAHSİLLERİ MESLEKLERİ TANITIM TABELALARINA YANSIMALIDIR AZ EVVEL CHP KARABAĞLAR ADAY ADAYININ MESLEĞİ/İŞİ VE TAHSİLİ YAZILMAYAN TANITIM TABELASINI GÖRDÜM NEREDEN ANLAYACAĞIZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPABİLECEK YETENEKTE OLDUĞUNU ? MİMAR MÜHENDİS DEĞİLSE ADAY GÖSTERİLİRSE DE OY VERMEM

  • E.g.09 Aralık 2023 16:29

    İZNIRDE BELEDİYELERE İNSAAT MÜHENDİSLERI ADAY GÖSTERİLSİN YENİ BAŞKANLAR DÜŞÜK GELİRLİLER İÇİN EVKA PROJELERİNİ YENİDEN BAŞLATSINLAR %50 ADEDINİ KİRAYA VERSİNLER AKSİ TAKTİRDE DİĞER ADAYLARA OY VERMEM/VERİLMESIN