BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatOtomatik yapılandırılan GSS prim borcu ödemede son gün----

Otomatik yapılandırılan GSS prim borcu ödemede son gün

Otomatik yapılandırılan GSS prim borcu ödemede son gün
31 Aralık 2021 - 06:52 www.finansgundem.com

Başvuruları 30 Eylül'de sona eren borç yapılandırılmasının da ikinci taksit ödemeleri için bugün son gün. Vatandaşların, yapılandırmanın bozulmaması için ilk 2 taksiti zamanında ödemesi gerekiyor


Borçların yeniden yapılandırılmasına 1 milyondan fazla başvuru geldi. Yapılandırılan Genel Sağlık Sigorta borçlarında ve prim borçlarının ikinci taksit ödemesinde ise bugün son gün.

Genel Sağlık Sigortası ve prim borcu olanlara yeni imkanlar sunuldu, yapılandırma hakkı tanındı.

Nisan ayı ve öncesine ait Genel Sağlık Sigortası prim borçları otomatik olarak yapılandırıldı. 500 bine yakın kişi yararlandı. Yapılandırılan genel sağlık sigortası prim borçlarının ödemesinde bugün son gün.

Vatandaşlar, yapılandırılan borçlarını, e-Devlet veya anlaşmalı bankalardan ödeyebilecek. Sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.

Başvuruları 30 Eylül'de sona eren borç yapılandırılmasının da ikinci taksit ödemeleri için bugün son gün. Vatandaşların, yapılandırmanın bozulmaması için ilk 2 taksiti zamanında ödemesi gerekiyor.

Yapılandırmalarda 18 taksit imkanı tanındı. Peşin ödemelerde faizin yüzde 90'ı silindi. İki taksitle ödemede ise faizde yüzde 50 indirim yapıldı.

Yapılandırılan GSS ödemesi için son gün 31 Aralık

 

Bağkur ve GSS prim borcu olanlar için önemli karar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)