BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOtogarlarda Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hareketliliği----

Otogarlarda Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hareketliliği

Otogarlarda Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hareketliliği
27 Mayıs 2023 - 14:42 www.finansgundem.com

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere otogarlarda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hareketliliği yaşanıyor.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için memleketlerinde oy kullanacaklar ve İstanbul'da oy kullanmaya gelenler otogarda hareketliliğe neden oldu. Otogardaki yoğunluğun gün boyu sürmesi bekleniyor.

Balıkesir'e gideceğini belirten Mustafa Bayraktar, "Normalde İstanbul'da ikamet ediyorum. Üniversite okuduğum için Balıkesir'deydim, ikametimi oraya aldırmıştım. Oy kullanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Tarafımız ne olursa olsun, gidip sandığa sahip çıkmamız gerekiyor. Sonuç olarak bu bize verilen demokratik bir hak ve bunu kullanmak gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Vedat Issı ise, "Kanser hastası olmama rağmen İstanbul'dan tekrar Erdek'e gidiyorum. Kemoterapi görüyorum halen fakat, bir oy bir oydur. Demokratik katılım için, gidiyorum. Tabi, bu ikinci sefer. Büyük masraf olmasına rağmen, yine de kullanmak için gideceğim" diye konuştu.

Otogarda bekleyenlerden Muzaffer Aktaş ise, "Vatandaşlık görevim için oyumu kullanmaya gidiyorum. Iğdır, Merkez'e gidiyorum. Oyumu kullandım, geldim, ikinci tura kaldı, tekrar gidiyorum" dedi.

Ankara otobüs terminalinde seçim hareketliliği

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından yaşadıkları şehirlerden ayrılarak başkente gelen depremzedeler, yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda oy kullanmak üzere otobüslerle memleketlerine gidiyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) oy kullanacak depremzedelerin dönüş işlemleri ve yol masraflarının ödenmesine ilişkin organizasyonu kapsamında seçmenlerin, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nden (AŞTİ) kalkan otobüslerle memleketlerine dönüşleri sürüyor.

Dönüşler nedeniyle yoğun trafiğin yaşandığı AŞTİ'de otobüs firmaları, deprem bölgesindeki illere sefer düzenliyor.

Depreme Hatay'ın İskenderun ilçesinde yakalanan Özge Sanem Yüksel, AA muhabirine, oyunu kullanmak için İskenderun'a gittiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesinin yönlendirmesiyle AFAD'ın araçlarında kendilerine yer ayrıldığını belirten Yüksel, gidiş ve gelişlerini sağladıkları için teşekkür etti.

Gaziantepli depremzede Nesibe Can da "Sağ olsun devletimiz bize otobüs ayarlamış, otobüsle gidiyoruz ücretsiz olarak. Oy kullanmaya gidiyoruz. Hastanede randevularım var, çocukların okulu var, geri geleceğim." dedi.

Seçim günü yurtta hava nasıl olacak?

"15 kez seçime girdin, hepsini kaybettin. Niye kaybediyorsun?"

Nüfus müdürlükleri seçim nedeniyle hafta sonu da açık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)