BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeçim günü yurtta hava nasıl olacak?----

Seçim günü yurtta hava nasıl olacak?

Seçim günü yurtta hava nasıl olacak?
26 Mayıs 2023 - 10:34 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin gerçekleşeceği 28 Mayıs Pazar günü, yurdun büyük bir bölümünde yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumuna dair güncel tahminler yayımlandı. Son verilere göre yurtta aralıklarla etkili olan yağışlar bir süre daha devam edecek. Gelecek hafta ortasına kadar yağışın Türkiye’yi terk etmesi beklenmiyor.

SEÇİM GÜNÜ HAVA NASIL?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tur oylamasının gerçekleşeceği 28 Mart Pazar günü hava sıcaklıkları mevsim normallerinde olacak. Ülkenin kuzey kesimlerinde hafif yağmur beklenirken yağışlar iç ve güney şehirlerimizde kuvvetlenecek.

YAĞIŞLAR SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Bilecik ve Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Erzurum, Kars, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. (SÖZCÜ)

Havada büyük panik

 

Bitkisel üretimin artacağı tahmin edildi

 

Okuma yazma bilen oranı —.6 oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)