BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOscar töreninde 'tokat' şoku----

Oscar töreninde 'tokat' şoku

Oscar töreninde 'tokat' şoku
28 Mart 2022 - 06:54 www.finansgundem.com

En iyi erkek oyuncu dalında Oscar Ödülü'nü kazanan Will Smith, ödülden çok yaptığı hareketle Oscar tarihine geçti. Ödüllü oyuncu, karısı ile ilgili şaka yapan sunucu Chris Rocka'yı tokatladı


94'üncü Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar da yaşandı. Herkesin gerçek mi yoksa şovun bir parçası mı olduğunu anlayamadığı o anlarda Will Smith, törenin sunucularından Chris Rock'a vurdu.

Olayın nedeni Chris Rock'ın, Will Smith'ın karısı Jada Pinkett Smith'in saç kesimiyle ilgili yaptığı bir şaka. Bu şakalar üzerine Smith, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" dedi. Chris Rock şakasını sürdürünce de Smith yerinden kalktı ve aynı cümleyi bir kez daha tekrarladı. Sonra da sahneye gidip Rock'a tokat attı.

Herkes bunun gösterinin bir parçası olup olmadığını merak ederken kamera o anlarda seyircilere döndü. Fakat sonra törende seyirciler arasında bulunan Vanity Fair yöneticisi Ramin Setoodeh'in Twitter mesajıyla bu olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Setoodeh mesajında "Bunun olması planlanmamıştı. Bu gerçek" diye yazdı.

Oscar Ödülleri töreninde Ukrayna gerginliği

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)