BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaOnur Air'e THK talip----

Onur Air'e THK talip

Onur Air'e THK talip
21 Şubat 2014 - 16:57 www.finansgundem.com

Düşük sezonu yaşayan turizm sektöründe 20-30 milyon dolarlık finansman açığı bulunan Onur Air'a THK talip oldu

Geçtiğimiz yıl 250 milyon dolara Kudret Tuncel ile Dubai asıllı İngiliz işadamı Mehdi Shams’a satılan Onur Air finansman açığından ötürü sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Sektörel bir internet sitesinde Türk Hava Kurumu'nun Onur Air'e talip olduğuna ilişkin bir haber yayınlandı. İnternet sitesinde yayınlanan haber üzerine Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Bu açıklama ile Onur Havayolları’nın satış görüşmelerinin doğruluğu da teyid edilmiş oldu.

SHGM’den yapılan açıklama şu ifadeler yer aldı:

"Bir internet sitesinde  yerli bir  havayolunun satışı ile ilgili  habere istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılmasında fayda görülmüştür. İlgili havayolunun Genel Müdürü hisse devri/hisse satışı  konusunda mevzuat gereği Genel Müdürlüğümüze sözlü  bilgi vermiştir. Kendisine Genel Müdürümüz tarafından uçuş emniyeti konusundaki hassasiyet ve mevzuat hatırlatılmıştır. Ticari konularda farklı anlam yüklenebilecek bir beyanatta bulunulması söz konusu olmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)