BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMorgan Stanley Fed'den ilk faiz indirimi için beklentisini Eylül'e erteledi----

Morgan Stanley Fed'den ilk faiz indirimi için beklentisini Eylül'e erteledi

Morgan Stanley Fed'den ilk faiz indirimi için beklentisini Eylül'e erteledi
08 Mayıs 2024 - 06:28 www.finansgundem.com

Morgan Stanley, Fed'in faiz indirimi ile ilgili öngörüsünü değiştirdi. Temmuz ayı olarak verilen ilk faiz indirimi öngörüsü Eylül olarak güncellendi

Morgan Stanley, Fed'in faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına ilişkin görüşünü değiştirerek, politika yapıcıların yapışkan enflasyonla boğuştuğu Temmuz ayından ziyade Eylül ayında bir hamle öngördü.

Morgan Stanley, Federal Açık Piyasa Komitesi'ne Fed faiz oranını her seferinde 25 baz puan olmak üzere 3 kez düşürmesi yönündeki çağrısını tekrarlamaya devam etti.

Morgan Stanley'in Baş ABD Ekonomisti Ellen Zentner yayınladığı yatırımcı notunda, "Temel bileşenlerdeki bir tersine dönüş, önümüzdeki dezenflasyona işaret ediyor, ancak son aylardaki ilerleme eksikliği göz önüne alındığında, FOMC'nin ilk adımı atmak için güven kazanması biraz daha uzun sürecek" dedi.

Zentner, Eylül ayındaki Faiz indirimine ilişkin risklerin Temmuz ayındaki indirime kıyasla daha dengeli olduğunu çünkü o zamana kadar Fed'in beş tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ve dört kişisel tüketim harcamaları (PCE) verisi daha almış olacağını söyledi.

Morgan Stanley'den Merkez Bankası için faiz tahmini

 

Morgan Stanley: BOE, mayıs ayında faiz indirecek

 

Morgan Stanley Asya bölgesinde çalışan sayısını azalttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)