BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporOnazi'ye hastane odasında doğum günü sürprizi----

Onazi'ye hastane odasında doğum günü sürprizi

Onazi'ye hastane odasında doğum günü sürprizi
25 Aralık 2018 - 00:33 www.finansgundem.com

Çaykur Rizespor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında sakatlanan ve aşil tendonundan ameliyat olan Trabzonsporlu Onazi'ye kulüp başkanından doğum günü sürprizi geldi

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ogenyi Onazi'ye tedavi olduğu hastanede sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp Başkanı Ağaoğlu'nun akşam saatlerinde İstanbul'da aşil tendonundan ameliyat olan Ogenyi Onazi'ye, operasyonun ardından doğum günü kutlaması yaptığı belirtildi.

Ağaoğlu, 26 yaşına giren futbolcu için tedavi olduğu hastane odasında pasta keserek, bir an önce iyileşerek takımdaki yerini alması temennisinde bulunduğu kaydedildi.

Onazi'nin ise Ağaoğlu'nun sürprizi ve temennileri için teşekkür ettiği ifade edildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi25 Aralık 2018 03:15

    Memleketin evladı işsiz güçsüz bunlarda spor adı altında hem döviz ile sporcu getiriyor oda yetmiyor eliyle pasta yediriyor !!! Yok bide ninni söyle. Bu vatanın evladı top oynamayı bile becermiyorsa !!!! Bırakın maç yapmayın ! Faydaniz yok zararınız bari olmasın.