BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringODTÜ'lülere Barter'da kariyer fırsatları tanıtıldı----

ODTÜ'lülere Barter'da kariyer fırsatları tanıtıldı

ODTÜ'lülere Barter'da kariyer fırsatları tanıtıldı
05 Mart 2010 - 16:54 www.finansgundem.com

Türk Barter, ODTܒde “Kampüs Gelişim Günleri”’ne “Barter Brokerliği” kariyer fırsatı ile öğrencilere geleceğin mesleğini sundu.

Türk Barter, üniversitelere yönelik kariyer çalışmaları kapsamında başlattığı “Üniversite Gelişim Günleri” desteğiyle yeni bir iş birliğine daha adım attı. Türkiye’yi bir büyük bütünün içine konumlandırarak daha geniş ve uzun vadeli bir stratejik bakış açısı oluşturan ve bir kariyer fırsatı olarak sunan ve bunu yakalamak isteyen ODTÜ öğrencilerine yarınların mesleği olarak gösterilen “Barter Broker”liğini tanıtmanın ilk adımı ; ODTÜ “Kampüs Gelişim Günleri” kapsamında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde atıldı. Toplantıda konuşan Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı M. Sırrı Şimşek “Bugün Türk Barter olarak ODTÜ Kariyer Günleri’nde işadamlarımızın katıldığı bilgilendirme oturumunda daha fazla bir toplulukla karşılanmaktan ötürü çok mutluyuz. ODTÜ öğrencilerinin geleceğin mesleğine adım atarken karşılaşabilecekleri zorlukların ticari ve finansal boyutunda da Barter ile mutlaka tanışacakları ve uygulamada bir enstrüman olarak hayata geçirebilecekleri düşüncesindeyiz. Türk Barter olarak barter sistemimizin sağladığı avantajlar ile mevcut finans sistemlerine en iyi alternatif olduğumuzu gösterebilmek bizi çok memnun ediyor. Mali ekonomik krizi de göz önüne aldığımızda gerek kariyer fırsatları açısından gerekse ödeme sistemi olarak Barter’ın geleceğin ekonomisi içerisinde yer alacağı öngörüsü içindeyiz. Bugünlerde konuşulan yeni ekonomik modellemelerle Barter’ın alternatif ödeme sistemi ve değişim aracı olarak paranın yerine ikame edecek bir enstrüman ,ticari ve ekonomik hayatımızda da anlamlı bir yeri olacağını düşünüyoruz. Barter’ın gerek finansal gerek ticari boyutu;sizlerin yarınki finans uygulamalarınızda ülke ekonomisine her birinizin büyük katkılar katabileceğiniz bir Finans modeli uygulamalarını 15 yıldır devam ettirmekteyiz” şeklinde dile getirdi. ODTÜ Kampüs Gelişim Günleri paneli sonunda günün anısına, organizasyon komitesi ve ODTÜ öğrencileri Türk Barter’ı bir plaket ile onurlandırdılar. Öğrenciler, gelecekteki kariyer seçimlerinde Barter sistemi ve Brokerliğin iş dünyasının olmazsa olmazı olduğunu dile getirerek kariyer hedefleri içerisine aldılar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)