BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinObama'yı tehdit eden kişiye hapis cezası----

Obama'yı tehdit eden kişiye hapis cezası

Obama'yı tehdit eden kişiye hapis cezası
27 Mart 2016 - 22:48 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama'yı hem sözlü olarak hem de sosyal medya üzerinden öldürmekle tehdit eden 55 yaşındaki kişi, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı

ABD'de 55 yaşındaki kişi, Başkan Barack Obama'ya sözlü ve sosyal medya hesabı üzerinden ölüm tehdidinde bulunduğu gerekçesiyle federal mahkeme tarafından 3 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Savcının açıklamasına göre, Brian Dutcher, geçen yıl temmuz ayında bir güvenlik görevlisine Wisconsin'de konuşma yapmaya hazırlanan Obama'yı öldürmek istediğini söyledi. Dutcher'ın, güvenlik görevlisine, "(Gaspçı) burada ve fırsat bulursam onu vuracağım." dediği iddia edildi.

Dutcher'ın bu tehdit mesajından bir gün önce de Facebook'taki hesabından, "İşte bu, perşembe günü La Crosse'de olacağım. Umarım başkan gibi davranan adamı temiz bir şekilde vururum. Onu öldürmek bizim anayasal görevimizdir" paylaşımında bulundu.

Ocak ayında Madison şehrinde görülen davada jüri, Dutcher'ı, hem sözlü olarak hem de Facebook'taki paylaşımı sebebiyle iki kez "başkanı ölümle tehdit etmekten" suçlu buldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)