BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'nın kafası çok karışık!----

Obama'nın kafası çok karışık!

Obama'nın kafası çok karışık!
29 Temmuz 2013 - 20:29 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama'nın Hillary Clinton'la yapacağı görüşme, bir dahaki seçimlerde Demokratların adayının kim olacağı yönünde ipucu verebilir

ABD Başkanı Barack Obama ile eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın, bugün Beyaz Saray'da düzenlenen özel bir öğle yemeğinde bir araya geleceği haberi, Washington kulislerinde en çok konuşulan konu oldu.
Her ne kadar ikili, Clinton Dışişleri Bakanlığı görevinden ayrıldıktan sonra daha önce de bir araya gelmiş olsa da Obama ile Clinton arasındaki her görüşme Washington kulislerinde dikkatle izlenerek analiz ediliyor. Clinton'ın, gelecek başkanlık seçimine girip girmeme konusundaki tavrını henüz netleştirmemiş olması ve Obama'nın da ABD başkanlığı yarışında kimi destekleyeceği konusunda verdiği her sinyalin dikkatle izlenen bir kişi olması, bunun başlıca nedenini oluşturuyor.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın da gelecek başkanlık seçimine adaylığını koymayı düşünüyor olması, Obama'yı bu iki en yakın danışmanının arasında bir tercih yapmak zorunda bırakma ya zorluyor. Obama ve Clinton'ı bir araya getirecek öğle yemeği bu yüzden büyük önem taşıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)