BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNusra'dan Halep'teki kritik üsse saldırı----

Nusra'dan Halep'teki kritik üsse saldırı

Nusra'dan Halep'teki kritik üsse saldırı
04 Mart 2015 - 23:04 www.finansgundem.com

Nusra Cephesi, rejimin en sıkı korunan binalarından hava kuvvetleri istihbarat merkezine saldırdı. Çatışmada iki taraftan onlarca kişi öldü.

Suriye'deki El Kaide bağlantılı Nusra Cephesi, rejimin en sıkı korunan binalarından hava kuvvetleri istihbarat merkezine saldırdı. Çatışmada iki taraftan onlarca kişi öldü.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, büyük bir patlamanın ardından yoğun çatışmaların yaşandığını belirtirken, onlarca kişinin öldüğünü duyurdu. İnsan Hakları Gözlemevi, "Patlama ve çatışmalarda iki taraf da onlarca kayıp verdi" açıklamasını yaparken, AFP'ye konuşan Suriye Ordusu'ndan bir yetkili çatışmaları doğruladı.

Nusra Cephesi ise resmi Twitter hesabından saldırıda kendilerine başka muhalif grupların da destek verdiğini iddia etti. Al Jazeera'ye konuşan Nusra Cephesi Basın Sözcüsü Ebu Enes El Şami, "Bu operasyonu gerçekleştirmek için 2 ay hazırlık yaptık. Tünel kazdık ve içini patlayıcılarla doldurduk" dedi. El Şami, operasyona Nusra Cephesi, Ensar El Din Cephesi ve Fecir Hilafet Hareketi'nin katıldığını söyledi. Halep'teki aktivistler de rejimin çatışmalar başladıktan sonra hava saldırısı düzenlediği bilgisini verdi
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)