BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNew York Borsası ekside kapandı----

New York Borsası ekside kapandı

New York Borsası ekside kapandı
19 Nisan 2013 - 07:27 www.finansgundem.com

Bazı şirketlerin kazanç rakamlarının hayal kırıklığına uğratmasıyla New York Borsası dün ekside kapandı

EBay Inc.'ten UnitedHealth Group Inc.'e bazı şirketlerin bilanço rakamlarının yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmasıyla New York Borsası düşüş kaydetti; Standard&Poor's 500 Endeksi 6 haftanın en düşüğüne geriledi.
UnitedHealthy yüzde 3.8 kayıpla son 3 ayın en sert düşüşünü kaydetti. EBay, bazı tahminleri kaçıran gelir açıklaması üzerine yüzde 5.9 değer kaybetti. Morgan Stanley, büyük Amerikan bankaları arasında işlem gelirlerinde en sert düşüşü açıklamasının ardından yüzde 5.4 geriledi. Verizon Communications Inc., kablosuz müşterilerindeki büyümenin kâr tahminlerinin aşılmasına yardımcı olmasıyla yüzde 2.8 primlendi. PepsiCo Inc. de satışlarındaki artış sayesinde yüzde 3 değerlendi.
S&P 500 Endeksi yüzde 0.7 kayıpla 1,541.61 puana gerileyerek 6 Mart'tan bu yana en düşük düzeyine işaret etti. Dow Jones Endeksi de yüzde 0.6 düşüşle 14,537.14 puana indi. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 1.2 kayıpla 5 ayın en sert 2 günlük düşüşünü kaydetti.
Kötü sürprizlerin ön planda olduğunu syleyen Janey Montgomery Scott LLC'nin yatırım genel müdürü Mark Luschini, "Bu bir geri çekilme de, düzeltme de olsa, bunun yalnızca bir duraklama olduğunu düşünüyorum" dedi.
Hisseler, Philadelphia bölgesinde imalatın beklentinin altında büyümesi ve ABD'de öncü göstergelerin 7 aydır ilk kez gerilemesi üzerine kayıplarını decam etti. S&P 500 Endeksi bu yıl ilk kez 50 günlük hareketli ortalamasının altına geriledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)