BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu Putin'i ikna etmede başarısız oldu----

Netanyahu Putin'i ikna etmede başarısız oldu

Netanyahu Putin'i ikna etmede başarısız oldu
01 Mayıs 2018 - 14:37 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun dün akşam dünyaya sergilediği İran’ın gizli nükleer silah dosyasını tatmin edici kanıt bulmadığı anlaşıldı

İsrail istihbaratının topladığı gizli belgeleri gösterdikten sonra Putin’i telefonla arayan İsrail Başbakanı, İran’ın beş yıl önce imzalanan P5+1 anlaşmasını kaba bir şekilde çiğnediğini anlattı. Ancak Putin’in bu sunumu yeterince ikna edici bulmadığı ortaya çıktı.

Putin ile Netanyahu telefon görüşmesi hakkında açıklama yapan Kremlin Sarayı, Putin’in İsrail Başbakanına söylediklerini şu şekilde aktardı: “Rusya’nın İran nükleer anlaşmasıyla ilgili görüşü değişmemiştir. Dünya güvenliği bakımından birinci derece önem taşıyan  bu anlaşmaya tüm ilgili taraflar riayet etmeli”.

Putin’in aşrıca İsrail Başbakanına hem İran nükleer anlaşması, hem de Suriye’deki son gelişmeleri görüşmek için yakında göze göz görüşme teklif ettiği de aktarıldı.(Nerdun Hacıoğlu/Hürriyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)