BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkNedim Saban- TürkKariyer güçbirliği----

Nedim Saban- TürkKariyer güçbirliği

Nedim Saban- TürkKariyer güçbirliği
15 Mayıs 2013 - 17:29 www.finansgundem.com

Türkkariyer - Nedim Saban sinerjisiyle finans sektöründe yaşayarak öğreten eğitimler başlıyor

Ünlü tiyatrocu Nedim Saban, beyin avcısı Türkkariyer ile birlikte finansçıları eğitim verecek.  “Learning by doing” metodolojisini kullanarak verilecek eğitimlerde “Ne yapılacağını anlatmayı reddedip, nasıl yapılacağını yaşatmak düşüncesiyle” hareket edilecek. TürkKariyer Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Aygül bu işbirliği  projesini “finans alanındaki birikimlerimizi, bireysel ve toplumsal farkındalık yaratan tiyatro sanatının eleğinden geçirerek, yüksek performanslı bireyler ve takımlar yaratmaya odaklı, “Learning by doing” metodolojisini kullanarak, Ne yapılacağını anlatmayı reddedip, nasıl yapılacağını yaşatmak düşüncesiyle, şirket profesyonelleri eğitimlerinde süreç odaklı ve benzersiz çözümler üreten, Türkkariyer - Nedim Saban işbirliğinin; Finans Sektörünün Uzmanları ve  Tiyatrokare tarafından oluşturulan platformda sinerjiye dönüştürülmesi ve istemci kurumlara değer yaratılması amacıyla oluşturulan  güç birliğiyiz” sözleriyle tarif ediyor.
Finansın da diğer tüm sektörler gibi tiyatro ile paralellik gösterdiğini söyleyen Aygül, “ Tiyatroda bilinçli olarak başka kimliklere bürünürken, hayatın diğer alanlarında bu süreci farkında olmadan deneyimleriz. Tam da bu düşünceden yola çıkarak bireyler ve kurumlara kendi farkındalıklarını yaratma imkanı tanır” diyerek, bu eğitimin yararları noktasında şu noktaların altını çiziyor:  
Öncelikle sizleri dinler;
İhtiyaçlarınızı birlikte tespit eder,
Kurumunuza ilişkin çözümleri birlikte üretir,
Eğitim alanlarını belirledikten sonra, bunları gerçek doküman ve müşteri tipolojileri ile senaryolaştırır;
Paylaşım ve ortak deneyime dayalı “Yaşayarak öğrenme” atölyemizde oyuna sizleri de dahil ederek
Kurumunuza ilişkin çözümler üretir
Fark yaratan bir katma değer oluştururuz.
Bizim eğitimlerimiz; Masa, sıra, defter, kalem, bilgisayar içermez. İhtiyacımız olan araç yalnız kendimiz ve diğerleridir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)