BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuhalefetten ‘bütüncül politika’ vurgusu----

Muhalefetten ‘bütüncül politika’ vurgusu

Muhalefetten ‘bütüncül politika’ vurgusu
27 Nisan 2021 - 09:20 www.finansgundem.com

CHP ve HDP milletvekilleri, TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu’na sundukları dilekçede Türkiye’de kadınların uğradığı şiddetin sona erdirilmesi amacıyla “bütüncül politikalar geliştirilmesini” önerdi.

Komisyonun CHP’li üyeleri Neslihan Hancıoğlu, Aysu Bankoğlu, Suzan Şahin ve Gamze Taşçıer imzalı dilekçede, özetle şunlar kaydedildi: “Kadına yönelik şiddet temel olarak, kadın ile erkek arasındaki eşitsizlikten kaynaklanmaktadır. Dolayısıyla komisyon, yalnızca şiddetin sebeplerinin tespitini yapmakla yetinmemeli, bu sebeplere çözümler üreterek kadına yönelik şiddetin son bulması amacıyla bütüncül politikalar geliştirmelidir. TBMM’de kadına yönelik şiddetle ilgili daha önce kurulmuş komisyonların raporlarında yer alan hususların, bugüne kadar hayata geçirilip geçirilmediğini incelemek, komisyonumuzun gerçekten de bir amaca dönük kurulduğunun gösterilmesi açısından önemlidir.”

HDP’li üyeler Semra Güzel ve Filiz Kerestecioğlu Demir imzalı dilekçede ise şiddete maruz kalan kadınların çocuklarıyla kaldığı sığınakların koşullarının iyileştirilmesi ve sayısının artırılması için çalışma yapılmasını önerildi.

Genelgede milyonlarca memuru ilgilendiren madde

 

İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma genelgesi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.27 Nisan 2021 10:26

    BAZI KURAN MEALLERİNDE NİSA SURESİ 34 AYETİNDE .../..../ KADINLARI DÖVÜN../HAFİFÇE DÖVÜN YAZDIĞI IÇİN KADINLAR DÖVÜLÜYOR BU MEALLER TOPLATILMADIKÇA BU YANLIŞ MEALLERİ YAZANLAR YARGILANMADIKÇA KADINLARI DÖVENLERDE/ÖLDURENLERDE OLACAKTIR YAHU BAZI INSANLAR KADINLARI DÖVMEYİ DİNİ VECİBE SAYIYORLAR/SAYDIRIYORLAR