BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilli Takım'da yeni dönem----

Milli Takım'da yeni dönem

Milli Takım'da yeni dönem
17 Ekim 2013 - 14:06 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu, 4 maçlık ‘hatıra imzası’ atan Fatih Terim ile önümüzdeki hafta bir araya gelecek

Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası’na katılma hayallerimiz, önceki gün aldığımız 2-0’lık Hollanda mağlubiyeti ile sona erdi.
Yaşanan hüsran ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri de harekete geçti. Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları, grup maçlarının bitimine 4 karşılaşma kala, Abdullah Avcı’dan aldığı enkazla mucize yaratmaya çok yaklaşan Fatih Terim’i görüşme masasına çağırdı.
G.Saray’ı çalıştırdığı dönemde Ay- Yıldızlılar’a 4 maçlık ‘hatıra imzası’ atan Terim, önümüzdeki hafta TFF yetkilileri ile bir araya gelecek. Anlaşmanın detayları nasıl mı olacak? İşte detaylar...
YILLIK NET 3 MİLYON EURO KAZANACAK
İmparator ile uzun soluklu bir sözleşme imzalamak isteyen TFF, Terim’e 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3 senelik anlaşma önerecek. Yani Terim ile hedef; 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2018 Dünya Kupası... Tecrübeli çalıştırıcının alacağı ücret ise yıllık net 3 milyon Euro olacak. Bu ücrete; elde edilmesi halinde uluslararası turnuvalara gidiş ve başarı primleri de eklenecek. Terim’in yardımcılıklarını yapacak isimler de yine gelecek hafta yapılacak görüşmenin sonunda belirlenecek.
FUTBOLUN PATRONU OLACAK
İmzalanacak sözleşme ile birlikte Fatih Terim sadece A Takım’ın değil; tüm kategorilerin başına getirilecek. Yani bir anlamda futbolun patronu olacak. Deneyimli teknik adam, TFF ile beraber gerçekleştireceği projelerle birlikte Türkiye’nin gelecek jenerasyonunun yetiştirilmesinde de aktif rol oynayacak.
"SAĞOLUN HOCAM"
Abdullah Avcı yönetiminde yaşadığı hüsrandan sonra Fatih Terim ile adeta yeniden doğan Milli Takım’da futbolcular, Hollanda maçının ardından İmparator’a teşekkür ettiler. Teker teker tecrübeli hocanın yanına giden oyuncular, “Sağolun Hocam. Zor zamanda taşın altına elinizi soktunuz ve büyük bir fedakarlık yaptınız” ifadelerini kullandılar. Bunun üzerine öğrencilerini teselli eden Terim de, “Başınızı dik tutun. Moralinizi sakın bozmayın. Artık geleceğe daha ümitli bakacağız. Ben de size teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)