BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP adayı adaylıktan çekildi----

MHP adayı adaylıktan çekildi

MHP adayı adaylıktan çekildi
26 Mart 2014 - 10:40 www.finansgundem.com

MHP Siirt Belediye Başkan adayı Muammer Ekinci, partisinin paralel yapı ile ortak hareket etmesini kabullenmediği için adaylıktan çekildiğini açıkladı

MHP Siirt Belediye Başkan adayı Muammer Ekinci, seçimlere 4 gün kala adaylıktan çekildi.

Ekinci: "Bu paralel yapı karşısında partimin genel merkezi ve genel başkanı sağduyulu davranıp ülkemizi ve devletimizi savunması gerekirken seçim menfaatlerini gözeterek paralel yapının bir oyuncağı gibi hareket etmesi benim milli duygularıma ve siyasi görüşüme ters düşmektedir" 

30 Mart'taki yerel seçimlerde MHP'nin Siirt Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ekinci, "Partisinin paralel yapı ile ortak hareket etmesini kabullenmediği için" adaylıktan çekildiğini söyledi. 

Adaylığının açıklandığı gün "Siirt'in kini nefreti bitirip, el ele omuz omuza kentin çıkarları doğrultusunda adım atması gerekmektedir" dediğini hatırlatan Ekinci, "Ancak paralel yapı ülkenin içinde halkı birbirine karşı kin ve düşmanlığa itmektedir" dedi. 

MHP PARALEL YAPININ OYUNCAĞI GİBİ

Ekinci, şöyle konuştu: 

"Ülkemizin cumhurbaşkanı ve başbakanını bile dinlediler. Bunlar ülkemize sızan bir casusluk ve ajanlık şebekesidir. Bu paralel yapı karşısında partimin genel merkezi ve genel başkanı sağduyulu davranıp ülkemizi ve devletimizi savunması gerekirken seçim menfaatleri gözeterek paralel yapının bir oyuncağı gibi hareket etmesi benim milli duygularıma ve siyasi görüşüme ters düşmektedir." 

Başka bir partiye geçme düşüncesinin olmadığını bildiren Ekinci, bu konuda diğer partilerden teklif almadığını sözlerine ekledi. (AA)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çok iyi26 Mart 2014 11:38

    aynı gerekçeyle ankara ve istanbulda, hatta izmirde de adaylıktan çekilse ya mhp. hani paralel yapı filan var.